Starity

Túl vagy a tavaszi fáradtságon?

2023. május 16. 19:07   |   

Amikor már megörültél, hogy vége van a télnek, hosszabbak és melegebbek a nappalok, akkor sújtott le rád a tavaszi fáradtság, igaz? Nyugalom, nem vagy egyedül, hiszen többé-kevésbé mindenkit meggyötör az, hogy a hideg és sötét téli napok után egyszer csak itt a tavasz. Sajnos a test szinte kiürült energiaraktárral fogadja ezt az amúgy élettel teli évszakot, ezért nem árt egy kicsit odafigyelni, és újra feltölteni a készletet.

hirdetés
Túl vagy a tavaszi fáradtságon?

A vitamindús táplálkozás, az étrend-kiegészítők, a friss levegő és a rendszeres testmozgás energizál, de nem szabad megfeledkezni az elmédről sem. Mai cikkünkben egy kis tavaszi ébresztőt fújunk az agysejtjeidnek, hidd el, hálásak lesznek érte.

A tanulás mindig hasznos

Persze ezt kisiskolásként nem feltétlenül tudtad átérezni, hiszen akkor sokkal fontosabb dolgaid lettek volna: futni, játszani, felfedezni, azonban ahogy korosodsz, úgy jössz rá, hogy a The Bright Academy online tanfolyamai nagyon is jót tesznek neked.

Egyrészt megdolgoztatják az agyadat, hiszen bizonyított tény, hogy időnként kifejezetten jót tesz valami újat tanulni. Ekkor ugyanis egészen máshogy mozgatod át az agysejtjeidet, és a kihívások remekül gondoskodnak arról, hogy ne tudjon az elméd eltunyulni.

Az pedig egy újabb érv, hogy nem csupán hobbiként vagy unaloműzésként érdemes erre a lehetőségre tekinteni, hanem akár a jövődbe való befektetésként is. Hiszen ha jól választasz képzést, akkor akár el is tudod mélyíteni jelenlegi tudásodat, vagy akár egy teljesen új szakmát is kitanulhatsz. 

Mit érdemes tanulni?

A fentebb említett felnőttképző kínálatában megannyi tanfolyamot megtalálsz, köztük otthonról, online végezhető vagy személyes jelenlétet igénylő változatokat is, a döntés a tiéd. Mutatjuk, mik a legnépszerűbb kurzusok!

Művészeti képzések: A grafikus, lakberendező, fotós vagy épp a Photoshop képzéseken kiélheted kreativitásodat. Otthon is használhatod a megszerzett tudást, de bőven van kereslet pénzre váltani is.

Üzleti képzések: A marketing, a virtuális asszisztens és az agilis coach tanfolyamokon az üzleti világban értékes tudásanyagot tehetsz magadévá.

Egészséges életmódhoz kapcsolódó képzések: A coach és a taplálkozási vagy épp a vegán táplálkozási tanácsadó képzés segíthet akár rajtad is, de ha másokon is szívesen segítenél, ezekkel a tanfolyamokkal erre is lehetőséged lesz.

Ahogy láthatod, bőven akad választási lehetőség, gondold át, mihez lenne igazán kedved, mire lenne igazán szükséged, és csapj bele a nyárba a tanulással!

Nyomás ki a teraszra!

Ha kiválasztottad a képzést, akkor most hunyd le a szemed, és képzeld magad elé a jelenetet. Kint rekkenő hőség, a teraszodon árnyék. Fogod magad, belesüppedsz a kényelmes kerti fotelbe, az asztalon melletted hűsítő, mentás limonádé, laptop az öledben, és már kezdheted is a kurzust.

Mire ősz lesz, már vagy végzel is a képzéssel, vagy kezdesz az új szakterületen profi lenni. Azért ez elég jó nyári zárás lenne, ugye? 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek