Starity

Folytatódhat a Downton Abbey: úgy tűnik, jönnek az új részek!

2023. május 23. 20:08   |   Szerző: Four

A produkció akkora sikert ért el, hogy a készítők szeretnének új évadot forgatni.

hirdetés
Folytatódhat a Downton Abbey: úgy tűnik, jönnek az új részek!
Fotó: downtownabbey_official/Instagram

Jó hír a Downton Abbey rajongóinak: lehetséges, hogy készülőben van egy újabb évad. A Daily Mail információi szerint a népszerű sorozat készítői már megkezdték a castingot és abban bíznak, hogy az eredeti szereplők ismét csatlakozni fognak a produkcióhoz. 

A magazin szerint a gyártás a kezdeti szakaszban van még, és abban bíznak az alkotók, hogy 2024-re elkészülnek az új részek - bár a forgatást nagyban befolyásolhatja, hogy a szereplők időbeosztása mennyire lesz sűrű.

Már a tervezési folyamatnál tart a dolog, nagyon izgatott mindenki. Most zajlik a casting, nagyszerű lenne, ha mindegyik nagy sztár vissza tudna térni. Az emberek imádták a Downtont, intézménnyé vált Angliában, és azóta hiányolják a nézők, amióta véget ért a sorozat. Nagy az izgalom a projekt kapcsán, vasárnap esti kedvenc volt és óriási számokat produkált. 

- nyilatkozta egy bennfentes. 

A Downton Abbey hatodik évadának utolsó epizódja 2015 karácsonyán jelent meg, és azóta két film is készült a szereplőkkel, amelyek 2019-ben illetve 2022-ben jelentek meg.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek