Starity

Melyek a legfrissebb munkalehetőségek Kecskeméten és környékén?

2023. május 20. 15:03   |   

Amikor munkahelyet váltunk, két opció van: vagy megtalálnak bennünket egy kihagyhatatlan ajánlattal, vagy nekünk kell nekiállni keresgélni. Általában ez utóbbi szokott a gyakoribb forgatókönyv lenni. Nagy segítséget nyújtanak álláskereső portálok, ahol böngészhetünk az összegyűjtött lehetőségek közül.

hirdetés
Melyek a legfrissebb munkalehetőségek Kecskeméten és környékén?

Ács, asztalos

Az egyik legújabb feladott hirdetés a KecskemetAllas állásinformációs rendszer felületén egy asztalos munkával foglalkozó cégé. A vállalkozás főként fürdőszobabútorok gyártásával foglalkozik immáron húsz éve. Asztalos technikusi vagy bútorasztalos kollégákat keresnek meglévő csapatuk bővítésére. 

Fürdőszoba-, konyha- és egyéb bútorok tervezését, árajánlatok készítését, gyártáselőkészítést fognak az új munkatársra bízni. A munkára csak bútorasztalosi technikusi végzettséggel és némi szakmai gyakorlattal lehet jelentkezni. A munkához ismernünk kell felhasználói szinten a Microsoft irodai programjait. Előnyt jelent a kiválasztásnál a kecskeméti vagy Kecskemét környéki lakhely és a B kategóriás jogosítvány.

Értékesítési munkatárs

Népszerű az álláshirdetések között az értékesítési munkatárs is. Egy Kecskemét-Ménteleken működő zöldség-gyümölcs nagykereskedelemmel foglalkozó vállalkozás áruforgalmi műszakvezető kollégát keres. 

A munkakör célja az áruforgalom zavartalan biztosítása a minőségi követelmények zavartalan betartása mellett. Az áruforgalmi műszakvezető internetes felületen keresztül a boltok által leadott megrendelésekből bevásárlólistát készít az árubeszerző részére, majd irányítja a megrendelt áru összekészítését. Ellenőrzi a kihelyezett áru minőségét és mennyiségét. Ezt követi a partnerek felé a kiszállítás. A munkatárs feladata lesz a szállítás koordinálása, kapcsolattartás a sofőrökkel, valamint részükre az úti okmányok összekészítése. 

Az új kolléga kiválasztásakor előnyt jelent a kereskedelemben szerzett tapasztalat, a zöldségekkel, gyümölcsökkel kapcsolatos áruismeret.

Biztosítási szakember

Egy nemzetközi kárrendezési vállalat keres kecskeméti székhelyű képviseletéhez vállalati kárrendezési menedzsert. 

Az új munkatárs feladatai a következők lesznek: kárügyekkel kapcsolatos kapcsolattartás (főként angol nyelven) a megbízókkal, ügyfelekkel, alkuszokkal, biztosítókkal, szakértőkkel és a kárügyintézés adminisztrációja, dokumentumok kezelése, javaslattétel egyes kárügyekben. 

Elvárás a legalább középfokú végzettség, Windows, Microsoft Office felhasználói ismeret, magabiztos angol nyelvtudás, biztosítási tapasztalat. A cég biztosítja a munkavégzéshez szükséges eszközöket és a home office-ra is lehetőség van.

Ha nem találtuk meg az érdeklődési körünknek megfelelőt a felsoroltak közül, ne csüggedjünk, hiszen az álláskereső portálon lehetőség van a kategóriák szerinti szűrésre is, ahol az egyféle témakörbe tartozó munkák mind megtalálhatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek