Starity

Shaun White szerint ezért jó útitárs Nina Dobrev

2023. május 25. 17:05   |   Szerző: Four

A sportoló elárulta, mi az az ok, amiért imád együtt utazni a szerelmével.

hirdetés

Shaun White-ról és Nina Dobrevről több barátjuk is kijelentette már, hogy rengeteg a közös bennük - a sportoló pedig most elárulta, hogy mindketten szenvedélyesen szeretnek utazni. 

White szerint ráadásul azért is imád Ninával együtt barangolni, mert a színésznőnek különös érzéke van ahhoz, hogy megtalálja a legjobb helyeket. 

A barátnőm, Nina azt hiszem az egyetlen ember, aki még nálam is többet utazott. Nagyszerű társaság, mostanában rengeteget kirándulunk.

A visszavinult sportoló szerint Nina ismeri a legjobb éttermeket, azt is, hogy kit érdemes meglátogatni illetve milyen látványosságokat érmes megtekinteni.

Karácsonykor Cabóban voltunk, és az újévet az Antarktiszon ünnepeltük. A szülinapján Indonéziában voltunk, aztán Svájcba kellett utaznom munkaügyben. Ezek a helyek nem igazán vannak közel egymáshoz. 

- mesélte.

Egy bakancslistás helyszín azonban még van, amit szívesen meglátogatna: Marokkó. A híresség lecsúszott barátja, David Beckham 40. születésnapjáról, amelyet ott rendeztek - így ez az állomás még kipipálatlan neki.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek