Starity

Miley Cyrus hosszú levelet írt a rajongóinak miután kijelentette, nem akar turnézni

2023. május 25. 18:06   |   Szerző: Four

A híresség most bővebben is kifejtette, mi szólt amellett, hogy nemet mondjon a turnékra.

hirdetés
Miley Cyrus hosszú levelet írt a rajongóinak miután kijelentette, nem akar turnézni
Fotó: mileycyrus/Instagram

Miley Cyrus úgy érezte, tisztáznia kell, hogy miért döntött úgy, többé nem szeretne turnézni. A híresség a Vogue magazinnak tett határozott kijelentést, amely aztán bejárta a világsajtót - és feltehetően az énekesnő azon rajongói is látták, akik arra számítottak, hogy Miley turnézni fog az új albumával. 

Az énekesnő hosszú posztban fejtette ki a döntése okait:

Csak, hogy tisztázzuk, úgy érzem, most minden eddiginél jobban kapcsolódom a rajongóimhoz. Még ha nem is találkozunk személyesen minden este egy koncerten, a rajongóim mélyen a szívemben vannak. Folyamatosan kitalálok újabb és újabb módokat annak érdekében, hogy kötődhessek ahhoz a közönséghez, amlyet nagyon szeretek - mindezt az alapvető szükségleteim feláldozása nélkül. 

- írta.

Az, hogy nektek koncertezhettem, életem legszebb napjait eredményezte, és továbbra is folytatjuk ezt az utat, ahogy az előző majdnem két évtizedben tettük. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem értékelem a rajongóimat. Legfőképpen arról szól ez az egész, hogy nem akarok egy tesiöltözőben készülődni, ami a turnézás valósága. 

- majd így folytatta:

Azok a ruhák, amiket viselek, nem igazán szállíthatóak. A vintázs darabokat nem lehet összehajtani. Nem szeretnék egy mozgó buszon aludni. Jelenleg nem ez a legjobb nekem, és ha követed a karrierem, akkor tudod, hogy mindig változom, tehát ahogy ez iránt érzek most, az is változhat. Örökké szeretek titeket: én most a végtelen vakációmat élem. 

- utolt új lemezére a sztár. 

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek