Starity

Pénzügyi és számviteli munkalehetőségek Győr-Moson-Sopron vármegyében

2023. május 24. 13:01   |   

Bár nem látunk a jövőbe, de annyi biztosan állítható, hogy még jó darabig a gazdaság meghatározó szereplői lesznek az egyéni és társas vállalkozások, amiknek mindig szükségük lesz megfelelő szakemberekre. Nincs ez másképpen országunk nyugati felén sem, ahol számos helyen keresnek munkatársakat, van olyan ajánlat, ahol felsőfokú végzettség sem szükséges.

hirdetés
Pénzügyi és számviteli munkalehetőségek Győr-Moson-Sopron vármegyében

Pénzügyi ügyintéző

Egy győri járáshoz tartozó községben gyártó-kivitelező manufaktúrába keresnek pénzügyi adminisztrátort részmunkaidőben, derül ki a Gyorallas álláskereső oldalon feladott hirdetésből. Az adminisztrátor feladata lesz a bejövő és kimenő számlák kezelése, rendszerezése online felületen, a könyvelés előkészítése, a belső adminisztrációs és számlázó program használata. Ezenkívül segíti a bérszámfejtést oly módon, hogy kezeli a munkabértáblázatot, illetve a munkavállalói bejelentéseket. A házipénztár is az ő gondjaira lesz bízva.

Az állást már érettségi bizonyítvánnyal is meg lehet pályázni, de nem árt, ha van némi pénzügyi tapasztalatunk. A legfontosabb feltétel, hogy ismerjük a Microsoft Office programcsaládot, különösen az Excelt. Jelentkezni a bérigény megjelölésével lehet.

Könyvelő

Magyar piacon több, mint tíz éve jelen lévő, egyik vezető közétkeztetési társaság keres könyvelőt. A cégcsoport analitikus könyvelési feladatainak ellátása, a szállítói számlák, bankkivonatok rögzítése lesz a fő feladata az új munkatársnak. Ezenkívül a pénztár kezelése, valamint az év végi és az évközi zárásokban való részvétel.

A könyvelői munkákat csak szakirányú végzettséggel, mérlegképes könyvelői képesítéssel lehet betölteni. Ezt ennél a munkánál is megkövetelik, illetve egy éves szakmai tapasztalattal is rendelkeznünk kell, ha jelentkezni szeretnénk.

A cég támogatja a munkába járást, versenyképes fizetést kínál, valamint biztosítja a munkahelyi étkezést is.

Egy másik lehetőség, ha könyvelőirodában helyezkedünk el. Ebben az esetben több könyvelő dolgozik együtt, a cégek keresik fel őket, és egy-egy könyvelő több vállalkozás pénzügyeit is kezeli. Ebben a felállásban általában egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, bérszámfejtést, adóbevallást készítenek a könyvelők.

Munkaügyi munkatárs

A munkaügyi munkatárs besegíthet a bérszámfejtőnek, de a pénzügyes kollégáknak is. Egy győri feldolgozó kisvállalat esetében is pontosan így van. Olyan új munkaerőt keresnek, aki foglalkozik a munkavállalókkal, vagyis ellátja a cég munkaügyi feladatait, de kezeli a pénztárat is, banki utalásokat készít elő és rögzít, valamint kimutatásokat, jelentéseket készít.

A munkát középfokú szakirányú végzettséggel lehet betölteni, ellenszolgáltatásként kiemelkedő fizetésre, rugalmas munkaidőre és saját irodára számíthat az új belépő.

Ha otthonosan mozgunk a számok világában, tudunk rendszerben gondolkodni és nem ijedünk meg a folyamatos önképzéstől, a pénzügyi, számviteli állások remek választásnak bizonyulnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

munka állás Győr
hirdetés

Ajánlott cikkek