Starity

Elkészült L.L. Junior vadonatúj videoklipje

2010. december 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült L.L. Junior várva várt animációs videoklipje, a Mondd el című számból. Bármilyen meglepő is, de a most elkészült klip már a 16. L.L. Junior gazdag palettáján, ezért most valami újra vállalkozott.

hirdetés
Elkészült L.L. Junior vadonatúj videoklipje

L.L. Junior munkássága már több mint 10 éves múltra tekint vissza, ennek köszönhető az, hogy évről évre egyre igényesebb és egyedibb videoklipekkel rukkol elő, hiszen célja jó benyomást kelteni a rajongóiban szorgalmával, ahogy ezt a 2010-ben megjelent studióalbuma, az Impresszió is sugározza feléjük.

A Mondd el című szám melletti döntés közvetlenül az Impresszió című album megjelenését követően, a rajongók kérésére született. A klipet szeptember közepén kezdték el forgatni, ami 2 napot ölelt fel. Előtte rengeteg táncpróba és megbeszélés zajlott, hiszen a klipben nagy hangsúlyt kap az L.L. Juniortól már megszokott modern táncmozdulatok összessége. Újdonságként megjelent, hogy L.L. Junior még soha nem forgatott animációs videoklipet. És íme, lássuk az eredményt:

A klip legelején Junior produceri gárdáját, a SkyForce tagjait láthatjuk, Lakatos „Roberto” Róbert producert, Száva „Diána” Rita társproducert, valamint a keverőpultnál Árgyó „Begyó” Péter zenei producert. Velük már L. L. Junior több klipjében is találkozhattunk.

A történet középpontjában a Jégkirálynő áll, akinek a szíve a szakítás miatt jéggé fagyott. A klipben ezt a hatást további animációkkal, jégcsapokkal, hóeséssel és a körülötte szintén fagyos táncoslányokkal igyekeztek a  készítők hangsúlyozni. Velük ellentétben a rapper a másik főszereplő, aki a tüzes táncosfiúkkal egy lávatenger közepén táncol, és táncmozdulataikkal igyekeznek megidézni a dalszöveget. A történet közepén már találkozik Junior a jégkirálynővel, akinek a szíve továbbra is fagyott marad. Az énekes a videoklip végén egy tűzcsóvában tűnik el.

Nagyon sok munkát fektettek a klipbe, ezt igazolja az, hogy 3 hónapig készült, de aki végignézi ezt a videót, szembesülhet azzal, hogy e hosszú idő valóban megérte a várakozást minden rajongó számára.

L. L. Junior kollégájának és barátjának, Nótár Marynek is a héten készül el szintén animációs videoklipje a Vártalak című számból, a 2010-es Rumcsaka albumáról.

2010. december 11-én 19.00 órától a budapesti Petőfi Csarnokban L.L. Junior és Nótár Mary eddigi legjobb lemezei, az Impresszió és a Rumcsaka, a Lemezbemutató nagykoncerten kerülnek bemutatásra számos sztárvendéggel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek