Starity

Britney Spears ügyvédje reagált a droghasználat vádjára

2023. június 12. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Britney Spears ügyvédje szerint hamis vád és rágalmazás, hogy az énekesnő metamfetamint használ, lépéseket is tettek az ügyben.

hirdetés
Britney Spears ügyvédje reagált a droghasználat vádjára
Fotó: hu.depositphotos.com

Britney Spears ügyvédje, Mathew Rosengart "hamisnak és rágalmazónak" tartja a hírt, amely szerint az énekesnő a kristálymetet használ. A Page Six értesülései szerint Rosengart vasárnap küldött a Daily Mailnek egy levelet, amelyben belső vizsgálatot követel.

A Daily Mail Daphne Barakkal tegnap közzétett egy cikket, amely számos hamis és rágalmazó koholmányt tartalmaz ügyfelemről, Britney Spearsről, amelyeket Kevin Federline-nek és gyermekeinek tulajdonítanak, különösen a kristálymettel kapcsolatban

- kezdődik a levél.

Rosengart megjegyezte, hogy Federline, aki 2004 és 2007 között volt Spears férje, "elismerte Barak történetének hamisságát", amikor vasárnap a TMZ-vel beszélt.

Barak több alkalommal is hamis ürüggyel próbált kapcsolatba lépni Britneyvel, ismét a kiskorú gyermekeit felhasználva, ami kizsákmányoló, zaklató és felháborító

- folytatódott Rosengart levele.

Ráadásul Britney képviselőivel soha nem vették fel a kapcsolatot a cikk közzététele előtt, ami tovább bizonyítja a tényleges rosszindulatot és az igazság gondatlan figyelmen kívül hagyását.

A levelében elismerte, hogy Spears közszereplő, amiért nagyobb nyilvánosságot kell eltűrnie, de a metamfetamin-használat vádja már túllépi ezt a határt. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek