Starity

Christina Ricci exférje megakadályozta, hogy a színésznő a fiával utazhasson

2023. június 25. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Christina Ricci szerint volt férje bosszút állt rajta, amikor állítólag nem engedte, hogy fiával New Yorkba utazzon.

hirdetés
Christina Ricci exférje megakadályozta, hogy a színésznő a fiával utazhasson
Fotó: Netflix / Wednesday

Christina Ricci azzal vádolja volt férjét, James Heerdegent, hogy bosszúból nem engedte, hogy 8 éves fiuk, Freddie elmenjen vele egy New York-i üzleti útra. 

A Page Six által megszerzett bírósági dokumentumokban a színésznő azt állítja, hogy a filmproducer - akit a beadványban "Jimmy"-ként azonosítottak - kezdetben beleegyezett, hogy elvihesse gyermeküket az anya-fia kirándulásra, de később meggondolta magát.

Jimmy elutasítása aggodalomra ad okot, mert egyértelműen bosszúálló és megtorló volt, amikor elutasította a kérésemet, hogy elutazhassak a további időpontokra

- áll Ricci által a június 20-án benyújtott bírósági dokumentumokban.

Még 2023. június 19-én, hétfőn, Jimmy hajlandó volt beleegyezni abba, hogy Freddie velem utazhasson, de úgy tűnik, úgy dönfött, megvárja a bírósági meghallgatásunkat, hogy ezt megbeszéljük.

Ricci képernyőképeket készített azokról a szöveges üzenetekről, amelyekből kiderült, hogy Heerdegen azt írta, "nem volt problémája" azzal, hogy a fiuk vele utazik "néhány napra". Azonban aztán június 19-én azt írta, hogy számos függőben lévő ügyük van, amelyeket a bírósági tárgyaláson kell megbeszélniük.

Ricci azt mondta, aggódik, hogy ha a meghallgatás nem Heerdegen kedve szerint alakul, akkor a férfi "visszautasítja" azt, azért a színésznő sürgősségi meghallgatást kért.

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek