Starity

George Lucas feltámasztja a halottakat?

2010. december 09. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy angol lap szerint Lucas évek óta és jelenleg is olyan jogokat vásárol fel, melyek engedélyezik elhunyt filmcsillagok szereplését a jövő filmjeiben. Mindezt a digitális és számítógépes trükkökkel kívánja elképzelni.

hirdetés
George Lucas feltámasztja a halottakat?

George Lucast mindenki a Csillagok háborúja sorozat szülőatyjaként ismeri, de ő az alapítója az Industrial Light & Magic vizuális effektekkel foglalkozó cégnek is, ami jelenleg is a Lucasfilm tulajdonában van. Olyan filmek készültek az ILM technikájával, mint az Indiana Jones-sorozat, a Harry Potter-sorozat, a Jurassic Park triológia, vagy a Vissza a jövőbe filmek.

Lucas legújabb dobása az lenne, hogy a komputeres trükkök segítségével olyan elhunyt filmsztárokat varázsolna a filmvászonra, mint Marilyn Monroe, James Dean, Sir Alec Guiness vagy Orson Welles.

A hírt az angol Sun közölte először, azonban a Lucasfilm szóvivője cáfolja a hír valóságtartalmát. A rendező személyesen még nem nyilatkozott az ügyben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek