Starity

Camila Mendes hosszú levélben búcsúzott a Riverdale-től

2023. június 27. 18:06   |   Szerző: Four

Lezárult a Riverdale utolsó forgatási napja, így búcsúzott a szerepétől Camila Mendes.

hirdetés

Camila Mendes szomorúan búcsúzott a Riverdale-től. A sorozat hét évad után véget ér - Mendes pedig nemrég forgatta le az utolsó jeleneteket. A színésznő Instagramon írt megható üzenetet ennek kapcsán:

Ennyi volt Veronicának. Nincs az a cím vagy az a képösszeállítás, amely kifejezi, milyen érzelmi tapasztalat volt a Riverdale utolsó epizódját forgatni. Nem csak egy tévéműsortól búcsúzom, hanem egy egész élettől, amelyet Vancouverben kialakítottam, életem egy igen meghatározó időszakában, amely sokat formált rajtam. Egy közösségtől, amely látott a legjobb és a legrosszabb formámban a hét évad forgatása alatt. Mindegy, mennyire állsz készen arra, hogy továbblépj - a búcsú attól még fájdalmas. Elengedni ezt a sorozatot mindannyiunk számára gyászfolyamat lesz. 

- írta a híresség, és megköszönte a stáb illetve a rajongók állhatatos szeretetét is. Mendes emellett megmutatta, hogy tetoválással tisztelgett karaktere, Veronica előtt: egy gyöngykagylót szimbolizáló mintát varratott magára emlékként.

A Riverdale utolsó évada augusztus 23-án jelenik meg a CW csatornáján.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek