Starity

Ki az a Chelsea Kane?

2010. december 09. 16:04   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A JONAS szőke főszereplőnője Chelsea Staub teljes makeover-t végzett magán és az életén. Ehhez még egy névváltoztatás is hozzátartozott. „Mától szólítsatok Chelsea Kane-nek!”

hirdetés
Ki az a Chelsea Kane?

A Jonas sorozat rajongóit először az a sokk érte, hogy a sorozatot megszüntetik a második évad után. Chelsea rajongóit pedig újabb sokkhatásként fogadta az IMDB weboldalon, ahol a szőke színésznő adatlapja egyszerűen felszívódott.

Természetesen ennek is megvan az oka. A JONAS sorozat Stellája úgy döntött, hogy megváltoztatja a nevét, és mától Chelsea Kane-nek hívják. A legnépszerűbb internetes filmadatbázisban is ezen a néven találhatóak meg mostantól a lány fotói, és filmes adatlapja. 

Chelsea úgy érezte, hogy éppen itt az ideje változtatni az életén. Új külsőt talált ki magának, új frizurát csináltatott, és a végső dobásra a régi nevét is elhagyta... így szeretne nekivágni a Jonas sorozat új évadjának és legújabb websorozatának, a The Homes-nak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek