Starity

Aretha Franklin rákos

2010. december 09. 17:05   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A soul királynőjeként számon tartott énekesnő hasnyálmirigyrákban szenved – számolt be a detroiti média.

hirdetés
Aretha Franklin rákos

A soul egyik kimagasló egyénisége, Aretha Franklin a múlt héten jelentette be, hogy egy komoly operáción esett át, ami szerencsére sikeres volt, ám azt nem részletezte, hogy miért is kellett őt megműteni. Vagyis úgy néz ki, hogy mégsem volt olyan sikeres, mint azt mondták.

Az énekesnőnek orvosai tanácsára le kellett mondania az összes koncertjét és fellépését jövő májusáig, mert mint az kiderült: Aretha hasnyálmirigyrákban szenved.

Jesse Jackson tiszteletes, Aretha egy régi jó barátja még szerdán elárulta az AP hírügynökségnek, hogy a műtét után lábadozó énekesnőnek az állapota napról napra csak javul, a betegségre utaló jelek nem mutatkoztak nála.

Jackson tiszteletes azt is elmesélte, hogy pár napja találkozott utoljára Arethával – „öntudatánál van, társalog, és fel-alá járkál a kórház halljában, jómagam is elkísértem őt egy ilyen sétájára” – nyilatkozta. A tiszteletes nem beszélt bővebben Franklin betegségéről.

Az énekesnő októberig folyamatosan dolgozott új lemezén, és koncerteket is adott. Barack Obama beiktatási ceremóniáján is fellépett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek