Starity

Britney Spearst úgy megütötték, hogy elesett

2023. július 07. 14:02   |   Szerző: SzilviD

Britney Spearst szerda este ütötte hátba a San Antonio Spurs egyik játékosának biztonsági embere.

hirdetés
Britney Spearst úgy megütötték, hogy elesett
Fotó: hu.depositphotos.com

A TMZ szerint Victor Wembanyama biztonsági őre megtámadta Britney Spearst, amikor közös fotót szeretett volna kérni a játékostól.

Egy bennfentes azt mondta, hogy Spears „rajongója” a kosárlabdázónak, ezért odament hozzá. Állítólag "megkocogtatta a hátán, a jobb vállán", mire a biztonsági őr "hátba vágta". A beszámolók szerint az énekesnő a földre esett, és a szemüvege is leesett.

A biztonsági csapat szerint később bocsánatot kértek Spearstől, bár az énekesnő azt állítja, hogy még mindig nem kapott nyilvános bocsánatkérést a támadótól, a csapattól vagy a játékostól. Valamint feljelentést tett az ügyben. 

A traumatikus élmények nem újak számomra, és nekem is volt már részem bennük

- írta csütörtökön Spears az Instagramon. Bár nem nevezte meg Wembanyamát, kifejtette, hogy "felismert egy sportolót" a szállodájában, később pedig egy másik helyen látta őt vacsorázni menni, ezért megkereste. 

Spears hozzátette, hogy szerinte soha sem megoldás a fizikai erőszak. Hozzá is folyamatosan odamennek az emberek, ez a fajta viselkedés mégsem megoldás. Valamint elmondta, hogy Wembanyama mosolygott és nevetett a történteken. 

via Radar Online, Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

pofon kosárlabda NBA
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek