Starity

Reese Witherspoon összehasonlította a két válását

2023. július 12. 20:08   |   Szerző: Four

A híresség 2006-ban vált el Ryan Phllippe-től, idén pedig Jim Toth-tól.

hirdetés

Reese Witherspoon márciusban jelentette be, hogy hosszas gondolkodás után férjével, Jim Toth-tal úgy döntöttek külön folytatják az életüket. 

A színésző a Harper's Bazaar új számában vallott arról, mire jutott azzal kapcsolatban, hogy összehasonlította az első válását a másodikkal. (2006-ban vált el Ryan Phillippe-től, két gyermekük van, Ava és Deacon. Jim Toth-tól egy gyermeke született, a 10 éves Tennessee.)

Érdekes, hogy mi történt velem. Az első válásomnál a bulvármédia által tudták meg az emberek, hogy érzem magam, hogyan dolgozom fel az egészet - és úgy tűnt, nincs a kezemben az irányítás.

- mondta, majd így folytatta:

Az, hogy őszintén, egyenesen elmondhatom, mi történik az életemben, és úgy oszthatom meg, ahogy szakmai vagy személyes élményeket osztok meg - sokkal önazonosabb érzés. Végre a saját hangomat hallathatom, és nem más irányítja, hogy mi történik. Aztán persze vannak találgatások, de azt nem tudom kontrollálni. Csak annyit tehetek, hogy őszintén felvállalom magam és a sérülékenységem. Ez most egy elég sérülékeny időszak számomra. 

- mondta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek