Starity

Biolifting kezeléssel újra sugárzó és feszes lehet az arcbőröd

2023. július 11. 14:02   |   

A tükörből visszanéző megereszkedett arcbőr látványát sokan önbizalmuk csorbulásaként élik meg. Az arcbőr fiatalos feszessége hamar a múlté, hiszen az öregedési folyamat már igen korai életkorban beindulhat.

hirdetés
Biolifting kezeléssel újra sugárzó és feszes lehet az arcbőröd

Az arc ráncosodása és a bőr rugalmasságának csökkenése többféle tényező hatására megy végbe. A külső behatások, genetikai adottságok és életmódunk mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy mikortól vesszük észre először a ráncokat az arcunkon.

A modern technológiai fejlesztések már az orvos-esztétikai kezelések között is utat törnek maguknak. Megemlíthetjük példaként az öregedésgátló technikák kíméletes módszereként ismert, és az Aesthetica Orvosi Központban is végzett Legend Pro Biolifting és Biostimulációs kezelést. A DMA energia hatása az arc izmaira összpontosít, segítségével beindul a kollagén és elasztán termelése, így újra megemelkedik a petyhüdt bőr. A bőrfeszesítés pedig a ráncok kisimulását eredményezi.

Mitől függ a bőr feszessége?

Az idő múlásával a szervezetünkben végbemenő folyamatok lelassulnak, melyek hatására többek között látható jelként megindul a bőr ráncosodása. Emellett veszít rugalmasságából, feszességéből és fényéből is. 

Gyakran az egész arc felépítése megváltozhat a folyamatok lassulásának hatására. Ahogy idősödünk, a bőr felső rétegeiben elkezd csökkeni a hialuronsav termelése, ezáltal pedig a vízmegtartási képesség is. A bőr száraz lesz, és barázdák jelennek meg a felületén. Hasonlóan változik a szervezet kollagénállománya, így a feszesítő sejtek hiányában egyre jobban megereszkedik az arc, fáradtnak és beesettnek látszik. A komplex problémára többféle megoldás létezik, az egyike ezeknek a kíméletes biolifting kezelés.

A biolifting kezelésről

Az izomszövet testünk 40%-át teszi ki, így nagy hatással van a külső megjelenésünkre. Az arcbőr izmainak feszesítésével hozzájárulhatunk az öregedési folyamat lassításához, hiszen a DMA technológiával belülről formált arcizmok ismét megemelik a bőrt. 

Az eljárás ezenkívül alkalmas arra, hogy a mélyebb rétegekben lévő kollagén újraképződése beinduljon. Ennek hatására az arcizom tónusa is növekszik és formálódik. A kezelés rádiófrekvenciás stimulációval egészül ki, mely alatt az irha középső és mély rétegeinek ellenőrzött felmelegítésével szemmel látható bőrfeszesítés érhető el.

A kezelés menete

A beavatkozás megkezdése előtt a kezelőorvos minden esetben megbeszéli a pácienssel a várható végeredményt, és a természetes hatásra törekedve kombinált kezeléseket is ajánlhat. A biolifting eljárás során váltakozó pulzálással történik a bőr feszesítése és az izomzat erősítése. A tripoláris rádiófrekvencia eközben a mélyebb rétegeket stimulálja, biztonságos módon segítve a ráncok kezelését.

A bőr ernyedtsége látványosan megváltozik a kezelés után, tónusossá és a liftinghatás miatt sugárzóvá válik. A tartós eredmények eléréséhez 3-6 alkalmas kezeléssorozat ajánlott, melyet érdemes hosszú távon többször ismételni. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek