Starity

Treat Williams lánya hosszú, megható levélben köszönt el édesapjától

2023. július 13. 13:01   |   Szerző: Four

A színész egy hónapja hunyt el: lánya, Ellie most levélben fogalmazta meg, hogy érez.

hirdetés

Treat Williams egy hónapja, 71 éves korában hunyt el tragikus motorbalesetben. A színész megrázó halála továbbra is friss trauma családja számára: lánya, Ellie most Instagramon írta le, hogyan gyászolja szeretett édesapját.

Soha az életben nem tapasztaltam ehhez hasonló gyászt, szóval nehéz lesz szavakba önteni a gondolataimat, de megpróbálom kihozni magamból a legtöbbet. Most már egy hónapja vagyok Vermontban a családommal, de olyan, mintha tegnap lett volna, hogy pánikolva repülőre szállok, miután megkaptam azt a bizonyos hívást. Úgy érzem, mintha csak forgatni ment volna. De folyton elfelejtem, hogy ezúttal sosem jön haza.

- írta, és így folytatta:

Ez a fajta szeretet az életedben egyszer adódik. Egy apa felfoghatatlan szeretete a lánya iránt, és egy lány feltétel nélküli szeretete és imádata az édesapja iránt. Apa, szavakkal nem tudom kifejezni, mennyire szeretlek. Az elképzelhető legjobb életet biztosítottad nekem, és álmodni se mertem nálad jobb apát. Köszönöm, hogy így szerettél. Tudom, hogy örök életemre mellettem maradsz. Amíg nem találkozunk a következő életben. Ellie Belly

- búcsúzott.

A színészt június végén helyezték örök nyugalomra szeretett otthonában, Vermontban. 

via Page Six

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek