Starity

7 év után válik Sofía Vergara és Joe Manganiello

2023. július 18. 00:12   |   Szerző: Four

A két híresség a válás mellett döntött, hét év házasság után külön folytatják az életüket.

hirdetés
7 év után válik Sofía Vergara és Joe Manganiello
Fotó: sofiavergara/Instagram

Újabb celebházasság ért véget: ezúttal Sofía Vergara és Joe Manganiello jelentette be, hogy hét év után válnak. 

Meghoztuk azt a nehéz döntést, hogy elválunk. Mindketten nagyon szeretjük és fontosnak tartjuk egymást, ezért arra kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben ezt az időszakot, melynek során új életszakaszba lépünk.

- jelentette ki a pár a Page Sixnek.

A Modern család sztárjáról már egy ideje híresztelik, hogy véget ért a kapcsolata: 51. születésnapjára már Joe nélkül utazott Olaszországba. Ismerősei egy ideig arra hivatkoztak, hogy Joe az új filmjét forgatja - de amióta a színészek sztrájkolnak, leálltak a munkálatok, és így Manganiello bármikor csatlakozhatott volna Vergarához.

Sofía és Joe már egy ideje külön utakon jártak, és most szükségük van egy kis távolságra, hogy a jövőjükön gondolkodjanak.

- tette hozzá egy másik forrás.

A párt múlt hónapban látták együtt legutoljára: Vergara meglátogatta férjét a "Nonnas" forgatásán, a születésnapjára azonban már egyedül utazott el a sztár, és ezt írta a fotóihoz:

Amikor az élet citromokat ad, Olaszországba repülsz, hogy kifacsard őket.

Emellett Manganiello szülinapi köszöntője is elég árulkodó volt: a fanok szerint kicsit ridegen, csupán egy mondattal gratulált Sofíának. (Feliz Cumpleanos Sofa!)

Joe és Sofía 2014-ben ismerkedett össze egy hivatalos eseményen - ekkor a színésznő még Nick Loeb üzletember menyasszonya volt. Pár héttel azután, hogy szakítottak, Joe felkereste őt, és rohamléptekben haladt a kapcsolatuk. A pár 2015-ben, Palm Beachen házasodott össze egy óriási lagzi során: 400 vendég, köztük rengeteg híresség volt az eseményen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek