Starity

Shanna Moakler szerint megvan az oka annak, hogy utálja a Kardashian családot

2023. július 19. 14:02   |   Szerző: Four

Travis Barker exe, Shanna Moakler kifejtette a véleményét a Kardashian-Jenner klánnal kapcsolatban.

hirdetés
Shanna Moakler szerint megvan az oka annak, hogy utálja a Kardashian családot
Fotó: shannamoakler/Instagram

Travis Barker exe, Shanna Moakler úgy gondolja, nyomós oka van arra, hogy ne kedvelje a Kardashianokat, ám mindenzt félreteszi, amíg a család szeretettel viseltet a gyerekei iránt. 

Barker négy évig volt Moakler férje, és két közös gyermekük van, a 19 éves Landon és a 17 éves Alabama.

Megvannak a saját, személyes okaim arra, hogy ne kedveljem a Kardashian családot, de ebbe most nem megyek bele. Amíg Travis boldog és ők jól bánnak a gyerekeimmel, addig csak ez számít. 

- jelentette ki a Page Sixnek. 

Ennél bővebben nem nyilatkozott, de biztosította a magazint afelől, hogy nem féltékenység áll az ellenszenve hátterében - Travis ugyanis szerinte teljesen más ember lett, amióta Kourtney-val jár. 

Már több mint egy évtizede nem voltam Travisszel, de tudjátok mit, ő nem az enyém. Már nem az az ember, akivel anno voltam. Teljesen más lett, ma már nem is tudom, milyen, és azt sem, hogy passzolnánk-e vagy egyáltalán jó hatással lennénk-e egymásra, mert ő már nem az az ember, aki a Meet The Barkersben volt.

A 48 éves híresség többször is beszólt már a Kardashian-Jenner családnak, legutóbb például azt nehezményezte, hogy szerinte Kourtney túl sokat posztol a gyerekeiről. De volt, hogy kijelentette, Travis korábban Kim Kardashiannal csalta őt. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek