Starity

Carrie Underwood tarolt az ACA-díj-átadón

2010. december 10. 15:03   |   Szerző: csakpp

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 6-án rendezték meg az American Country Awardsot, amin Carrie Underwood, az American Idol egykori nyertese tarolt, ugyanis 6 gitár-trófeával gazdagodott az est végére.

hirdetés
Carrie Underwood tarolt az ACA-díj-átadón

December 6-án, azaz hétfőn rendezték meg az I. American Country Awardsot, az MGM Grand Garden Arenában, melyen a country műfajban tevékenykedőket ismerik el. Az est nagy nyertese Carrie Underwood volt, aki nem kevesebb, mint 6 gitár-trófeával távozhatott a gála végén.

Carrie megnyerte az Artist of the Year, azaz az Év előadója, a Touring Artist of the Year – az Év turnézó előadója a Play On Tourral –, az Év női videója, azaz a Female Video of the Year címet a Cowboy Casanovaval, amivel az Év női dalát (Female Single of the Year) is kiérdemelte, továbbá az Év albuma (Album of the Year) díj is az övé lett, amit 3. lemezével, a Play Onnal nyert el.

Carrie mellett a Lady Antebellum is sok díjat – szám szerint 4-et – vihetett haza, ellenben Taylor Swift 3 jelölése egyikét sem tudta gitártrófeára váltani. A nyertesek listáját ezen a linken nézhetitek meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek