Starity

Gordon Ramsay: „Victoria szívből utált”

2010. december 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit sztárséf már évek óta barátságban van a Beckham családdal. Gordon azzal viccelődik, hogy a lányait hozzáadja a Beckham fiúkhoz.

hirdetés
Gordon Ramsay: „Victoria szívből utált”

Gordon és a Beckham család között néha van, hogy konfliktusok kerekednek, de mindig kibékülnek. Gordon sokat törekedik arra, hogy a barátság megmaradjon köztük.  A sok hitel miatt Gordon most alig bírja fizetni a tartozásait, mert világszerte éttermei vannak, mégis tud időt és energiát fordítani a könyvére, valamint barátaival is törődik.

Gordon ezekben a hónapokban folyton Los Angelesben van a Beckham családdal. Köztudott, hogy Victoria nem túl ügyes és otthonos a konyhában. ezért Gordon ott van, és segít neki az alap ételek elkészítésében. „Így fejeztem ki a hálámat, hiszen mi mással fizetnék? Victoria eleinte nagyon ódzkodott, még a fakanalat sem merte megfogni” – jellemezte a séf barátja feleségét.

Alig telt el pár hét, Victoria otthonosan mozgott a konyhában; a konyhaművészet teljesen elragadtatta. Eközben nagyon jól összebarátkozott a séffel is. Már annyira jóban vannak, hogy Ramsay azzal viccelődik, három lányát hozzáadja az ő fiaikhoz. „Épphogy fiatalabbak a fiaink, mint a Gordon lányok” – mondta Victoria.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek