Starity

Jön a Transformers harmadik része

2010. december 10. 17:05   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011. július 1-jén világpremierrel 3D-ben látható majd a Transformers legújabb része. A magyarországi premier június 30-án lesz. A megszokott szereplők között Megan Fox nem lesz jelen.

hirdetés
Jön a Transformers harmadik része

Ahogy eddig megszokhattuk, a Transformers harmadik részét is Michael Bay rendezi. Shia LaBeouf ismét Sam Witwicky bőrébe bújhat. Barátnőjét, Mikaela Banest azonban nem Megan Fox fogja alakítani, hanem az ugyancsak gyönyörű Rosie Huntington-Whiteley. A cserére azért volt szükség, mert Megan beszólt a rendezőnek, miszerint Bay olyan, mint Hitler. Ezek után talán nem meglepő, hogy a színésznőt kirúgták.

Az előző rész szereplői közül látható lesz még John Turturro (Simons ex-ügynök, jelenlegi hentes), Ramón Rodríguez (Leo Spitz, Sam összeesküvés-mániás szobatársa), Josh Duhamel (William Lennox őrnagy) és Tyrese Gibson (Robert Epps őrmester). Kevin Dunn és Julie White is visszatérnek korábbi szerepükhöz. Glenn Morshower is feltűnik, aki az első részben Sharp ezredesként meghalt, a második részben Morshower tábornokot játszotta, a harmadik részben marad a N.E.S.T. parancsnoka.

Új szereplők is feltűnnek, mint például az Oscar-díjra jelölt, a Johnny Englishből ismert John Malkovich, és a Grace klinika sármőre, Patrick Dempsey.

Peter Cullen (Optimus Prime örök hangja) és Hugo Weaving (Megatron) sem marad ki, akik a robotok szinkronját adják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek