Starity

Kevin Spacey-nek pénzügyi gondjai lehetnek

2023. augusztus 13. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Bár felmentették, Kevin Spacey problémái nem oldódtak meg. A hírek szerint pénzügyi-gondokkal küzd.

hirdetés
Kevin Spacey-nek pénzügyi gondjai lehetnek
Fotó: hu.depositphotos.com

Az utóbbi években nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is látványos fordulatokat vett Kevin Spacey élete. A londoni perben szexuális zaklatással vádolták, de nem találták bűnösnek, ám a nehézségei még korántsem értek véget.

Források szerint közel 1,3 millió dollárt fizetett ki már jogi kiadásokra, ami hatalmas terhet jelent. Azok a férfiak, akik korábban zaklatással vádolták, most civil jogi úton próbálják majd elérni elégtételüket.

A frusztrált vádlók vérre mennek a felmentés után, és most a polgári jogi útra terelődött a történet. Itt jóval könnyebb a bizonyítás, mint büntetőjogi ügyeknél.

A további költségek miatt úgy tűnik, hogy a színész "vagyona veszélyben van". Ennek ellenére Spacey megkönnyebbült, könnyeit letörölgetve hálásan köszönte meg a bírák döntését.

Az új információk szerint Spacey nettó vagyona 2023 augusztusában 30 millió dollárra becsülhető. Egy informátor szerint a sztár ugyan jelentős vagyont halmozott fel, de "pénzügyi problémákkal nézhet szembe, ha akár csak az egyik civil perben veszít".

Spacey nemrégiben elmondta, hogy abban bízik, visszatérhet Hollywoodba, ha Londonban felmentik a szexuális zaklatással kapcsolatos vádak alól.

Most olyan időszak van, amikor sokan nagyon félnek tőle, hogyha engem támogatnak, akkor törlik őket. De tudom, hogy most is vannak emberek, akik készen állnak, hogy felvegyenek, amint felmentenek a londoni vádak alól. Amint ez megtörténik, készen állnak tovább lépni

- mondta korábban. 

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek