Starity

Angelina Jolie mindent megtesz a gyerekeiért - valóra váltotta egyikük álmát

2023. augusztus 16. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Angelina Jolie és Brad Pitt lánya, Vivienne produkciós asszisztensként dolgozik az anyja mellett.

hirdetés

Angelina Jolie és a tizenöt éves lánya, Vivienne együtt készítik legújabb projekjüket, mivel csatlakozott az anyjához, mint produkciós asszisztens. Jolie ugyanis leszerződött a The Outsiders hamarosan megjelenő Broadway-adaptációjának egyik vezető producereként.

Az anya-lánya páros lelkes musical rajongó, és már a The Outsiders című musical adaptációjának világpremierjét is megtekintették a San Diegó-i La Jolla Playhouse-ban idén. A musical alapjául szolgáló történetet eredetileg S.E. Hinton írta 1967-ben, akivel találkozva Jolie úgy döntött, hogy elvállalja a vezető producerei szerepet.

Angelina izgatott az új vállalkozás miatt. Szerinte ez egy olyan musical, ami minden korosztálynak szól, de különösen a fiatalokhoz. Szeretné, ha a csapat minden lépésnél figyelembe venne és együttműködne a fiatalokkal, és hogy ők vezessék ezt a produkciót a Broadway-en

- mondta egy bennfentes.

Az Oscar-díjas sztár így beszélt a lányáról:

Viv emlékeztet az anyukámra abban a tekintetben, hogy nem az a célja, hogy a középpontban álljon, hanem hogy támogassa a többi alkotót. Nagyon gondos és komoly a színházzal kapcsolatban, és keményen dolgozik azon, hogy megtudja, hogyan tud hozzájárulni.

Jolie a Broadway debütálása kapcsán kijelentette:

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy része lehetek ennek a különleges produkciónak. A Lee Strasberg Intézetben tanultam, ahol rájöttem, hogy az első szerelmem, mint előadóművész, a színház. Most találtam vissza. Remélem, hogy hozzá tudok járulni, miközben továbbra is tanulok ettől a fantasztikus csapattól, akikkel azóta dolgozom, hogy lányom elvitt megnézni a La Jolla Playhouse-ban a darabot.

Az előttünk álló musical premierjének dátuma még nem ismert.

via Hello!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek