Starity

Millie Bobby Brown az esküvőszervezésről mesélt

2023. augusztus 17. 10:10   |   Szerző: SzilviD

Millie Bobby Brown a legutóbbi interjújában beszélt az esküvőszervezésről és a Stranger Things végéről is.

hirdetés
Millie Bobby Brown az esküvőszervezésről mesélt
Fotó: Youtube / Vanity Fair screenshot

Millie Bobby Brownt a közelgő esküvőjéről kérdezték Jake Bongiovival, hogyan érzi magát a Stranger Things végéhez közeledve, valamint arról is beszélt, hogy miért törölte az Instagramot a telefonjáról.

Brown alárulta, hogy készen áll arra, hogy a Stranger Things véget érjen.

Azt hiszem, készen állok. Ez hatalmas része volt az életemnek, de olyan, mint a középiskola elvégzése, olyan, mint egy utolsó év. Készen állsz a virágzásra és a továbblépésre, és hálás vagy az eltöltött időért, de itt az ideje, hogy megalkosd a saját üzenetedet és éld a saját életed

- mondta.

A színésznő 2023 áprilisában bejelentette eljegyzését Jake Bongiovival, de az esküvőjéről nem akar sok mindent megosztani. 

Az, hogy mindenki ezt nézze, az számomra természetellenes. Szóval úgy érzem, fontos, hogy ezeket a dolgokat, az élet apró értékes pillanatait nagyon közel tartsd a szívedhez. Kijelenthetem, hogy a tervezés halad – nagyon szórakoztató, és ez egy nagyon izgalmas időszak az életemben.

Elárulta azt is, hogy az utóbbi időben kevébé követi a közösségi médiát:

Személy szerint úgy érzem, nem tett hozzá semmit az életemhez. És pozitívan éreztem magam, amikor nem volt a telefonomon. Egyszerűen úgy éreztem, hogy nagyobb önbizalommal és szabadsággal, mentális szabadsággal élhetem az életemet [közösségi média nélkül]. Egyszerűen jobban érzem magam tőle. De ez nem jelenti azt, hogy közösségi média jó részét ne lássam: csak van egy csodálatos csapatom, akik mindent cenzúráznak, hogy megvédhessem magam.

via Just Jared

 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek