Starity

SP-t átverték

2010. december 10. 23:11   |   Szerző: mirtill25

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Éder Krisztiánt – a tegnap leadott Kész átverés! című műsorban – rendesen megtréfálták.

hirdetés
SP-t átverték

Tegnap, azaz 2010. december 9-én 22.05-ös kezdettel vetítette az RTL Klub a Kész átverés! legújabb részét. Ezúttal SP, a Nyári lányok és Gergely Róbert voltak a kiszemeltek.

A Benkő Dániel által vezetett műsorban legelőször Éder Krisztiánt verték át. A középpontban SP és egy idősebb nő állt, aki – szerepe szerint – szobrász volt – és SP nagy rajongója is egyben. A nő állítása szerint a fiatalabb férfiakat kedvelte, a bökkenő viszont az volt, hogy az említett hölgynek már volt párja, aki egy költőnek adta ki magát.

A férfi először izzasztani kezdte SP-t, majd összeveszett a hölggyel. Ezután már a szobrásznő is bepróbálkozott. Nem sokkal később a féltékeny „költő” a szintén piás barátaival tért vissza, őrjöngve. Ekkor már nagy volt a feszültség, majd a tetőpontnál bevallották SP-nek az igazságot. Az énekes elmosolyodott, a stáb pedig dőlt a nevetéstől.

A tehetség végül kapott egy fából készült szobrot. Az adásról készült videót pedig itt lehet megtekinteni.
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek