Starity

Érkezik a Thor ötödik része?

2023. augusztus 21. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Taika Waititi tervei között szerepel a 2022-es Thor: Szerelem és mennydörgés folytatása.

hirdetés
Érkezik a Thor ötödik része?
Fotó: Marvel / Thor: Love and Thunder

Chris Hemsworth legutóbb arról beszélt, hogy szerinte túl buta lett a Thor: Szerelem és mennydörgés, de Taika Waititi a sok negatív kritika ellenére még mindig folytatná a mennydörgés istenének sztoriját.

Az ötödik önálló Thor-filmet még nem erősítették meg, Waititi azonban elárulta, hogy van néhány ötlete arra az esetre, ha zöld utat kapna. Úgy képzeli el, hogy még jobban növeli a tétet a hős számára.

Mit lehet még vele tenni? Olyasminek kell lennie, ami folytatja a karakter fejlődését, de mégis nagyon szórakoztató módon, és olyan dolgokat ad neki, amelyekkel szembenézhet, és amelyek tovább építik az akadályokat, amelyeket le kell küzdenie. Nem hiszem, hogy Helánál gyengébb gonosztevőnk lehetne. Úgy érzem, hogy onnan tovább kell lépnünk, és hozzá kell adnunk egy olyan gonosztevőt, aki valahogy félelmetesebb

- mondta.

Cate Blanchett Helaként a Ragnarökben debütált. Thor a Christian Bale által alakított Gorral, az istenek mészárosával, egy másik félelmetes gonosztevővel állt szemben a Szerelem és mennydörgésben. A rendező "egyre furcsább és őrültebb vadállatokat, szörnyeket és idegeneket" képzel el.

Emellett továbbra is szeretné a könnyedebb vonalat megtartani:

Van egy szórakoztató elem [Thorban], és van benne egyfajta lazaság és pimaszság, amikor meglátogatja ezeket a világokat és találkozik ezekkel az idegenekkel, amit nem hiszem, hogy megkapnánk, amikor egy földlakó utazik az űrben, felfedezve az univerzumot.

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek