Starity

Végre vége: Halle Berry 8 évnyi csata után elvált Olivier Martineztől, de nagyon sokba került neki

2023. augusztus 24. 04:04   |   Szerző: Four

A színésznő éveken keresztül pereskedett exével, Olivier Martinezzel, akitől a kisfia született.

hirdetés

Ki gondolta volna, hogy Halle Berry pár nappal ezelőtt még házas volt? A színésznőről nemrég érkezett a hír, hogy majdnem nyolc évnyi csatártozás után most hivatalosan is elvált Olivier Martineztől. 

A két színész két év házasság után döntött a szakítás mellett, de úgy tűnik, egészen idáig nem tudtak megegyezni a gyermekfelügyelet kérdésében. (Van egy 9 éves kisfiuk, Maceo.)

A hivatalos dokumentumok szerint Berry köteles havi 8 ezer dollárt ( 2,7 millió Ft) fizetni exének gyerektartást gyanánt. Emellett ha 2 millió dollár fölött keres pénzt, akkor annak a 4,3%-át is köteles kifizetni, ezt is a gyerektartás gyanánt. 

Ezenkívül Berry állja a gyermek magániskolájával kapcsolatos költségeket, az iskolai egyenruhát és tanszereket - a pénz viszont ez esetben egyből az iskolához, és nem Martinezhez kerül. 

Halle beleegyezett abba is, hogy kifizeti Maceo tanórán kívüli tevékenységeinek 100%-át, illetve hogy 55 ezer dollárral hozzájárul Martinez ügyvédeinek juttatásához.

.Halle és Olivier 2013-ban házasodott össze, majd két év múlva közös nyilatkozatban tudatták rajongóikkal, hogy elválnak. 

Martinez előtt Berry már kétszer volt házas: 1993 és 1997 között David Justice, 2011 és 2005 között Eric Benét felesége volt. Emellett van egy kislánya is modell exétől, Gabriel Aubrytól. 

A színésznő több fájdalmas magánéleti tapaszalat után most úgy tűnik, végre megtalálta az igazit a zenész Van Hunt személyében.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek