Starity

Pete Davidson újra szingli, szakított az aktuális barátnőjével

2023. augusztus 25. 17:05   |   Szerző: Four

Pete és barátnője, Chase Sui Wonders már nem alkot egy párt: nemrég szakítottak.

hirdetés

Pete Davidson megint a szinglik táborához tartozik: a humoristáról a People magazin forrása erősítette meg a hírt, hogy szakított Chase Sui Wondersszel.

Pete újra szingli, nagyon jól van, csinálja a dolgát.

- nyilatkozta róla az illető. 

A hír azt követően érkezett, hogy pár hónapja kiderült, Pete rehabilitációs központba vonult a mentális betegségei következtében. Chase-ről több forrás is azt állította, hogy nem csak ő, de a családja is mindenben támogatta Davidsont - a kapcsolatuk azonban nem sokáig folytatódott. 

Wonders és Davidson tavaly decemberben kezdett el találkozgatni, majd egyre több helyen fotózták őket együtt, és ismerőseik már abban reménykedtek, hogy megállapodik a híresség. 

Wonders feltehetően hosszútávra tervezett a humoristával, mert egy a Nylonnak adott interjúban kijelentette, hogy "mindent megbeszélnek egymással, és ami köztük történik az valami szent dolog".

Pete Chase-t megelőzően több A-listás celebbel is összejött már: Ariana Grande a menyasszonya volt és Kim Kardashian is közel állt ehhez, emellett Emily Ratajkowski, Phoebe Dynevor, Kaia Gerber és Kate Beckinsale is randizott vele. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek