Starity

Ian Somerhalder felesége intim fotókat osztott meg kisfia születéséről

2023. augusztus 26. 08:08   |   Szerző: Four

A Vámpírnaplók sztárjának felesége az otthonában hozta világra második gyermeküket.

hirdetés

Ian Somerhalder felesége, Nikki Reed ritkán oszt meg fotókat a magánéletéről, most mégis úgy érezte, hogy fontos felhívnia a figyelmet valamire a szülésével kapcsolatban és ezért több képet is posztolt róla. (Reed júniusban árulta el, hogy megszületett második gyermeke, egy kisfiú.)

Hatalmas változásokat hozott bennem ez az este, és nagyszerű érzés volt újra végigélni ezekkel a hölgyekkel.

- írta. A Page Six szerint a képeken Abby Vidikan és Johanna L. Storey bába látható vele. 

Őszintén megvallva azért éreztem, hogy meg kell osztanom ezt a nagyon is személyes élményt, mert erős vágyat érzek arra, hogy felhívjam rá a figyelmet, milyen fontos és értékes egy bába. Hogy megmutassam, milyen hihetetlen bölcsességet birtokolnak ezek az asszonyok a szülőszobában és azon kívül is. 

- írta és hozzátette, szerinte nagyon sok nő nem kapja meg a kellő támogatást a szülés előtt, alatt és után:

Ennek változnia kell. Egy olyan kultúrában élünk, amely nem gondoskodik úgy a friss anyukákról, ahogy kellene, és olyan egészségügyi rendszerünk van, amely nem tartja fontosnak a szülés utáni gondozást. Itt az ideje, hogy ez átalakuljon. 

Reed elárulta, hogy sokáig nem szerepelt a szüléstervében a bába, de aztán rájött, hogy valami "nem kerek" az elképzelésében. 

A kislányom kórházban született, és bár gyógyszerek nélkül hoztam világra - és így is szerettem volna -, attól még kaotikus volt különböző okok miatt. Utólag jöttem rá, hogy végig a második terhességem alatt bennem volt félelem: "mindez újra meg fog történni?"

- emlékezett vissza. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek