Starity

Alec Baldwint felemészti az aggodalom

2023. augusztus 30. 09:09   |   Szerző: SzilviD

Alec Baldwin attól tart, hogy ismét vádat emelnek ellene, amiért 2021-ben megölte Halyna Hutchins operatőrt egy forgatási baleset során. Egy új törvényszéki vizsgálat miatt ugyanis ismét szóba került a felelőssége.

hirdetés
Alec Baldwint felemészti az aggodalom
Fotó: IMDb / Rust

Az új-mexikói törvényhozók által felkért lőfegyverszakértők újra megvizsgálták a fegyvert, és arra a következtetésre jutottak:

Bár Alec Baldwin ismételten tagadja, hogy meghúzta volna a ravaszt, az itt közölt tesztek, megállapítások és megfigyelések alapján a ravaszt meg kellett húzni vagy le kellett nyomni ahhoz, hogy a bizonyítékul szolgáló fegyver teljesen felhúzott vagy behúzott kalapácsát kioldja.

A hatóságok áprilisban megszüntették a nyolcgyermekes apa ellen indított gondatlanságból elkövetett emberölési eljárást.

Azonban az új fejlemények miatt egy bennfentes azt állítja, hogy Baldwin kezd összeroppani: 

Kezdi elveszíteni a fejét! Betegesen aggódik, hogy rács mögé kerülhet.

A színész a film stábját hibáztatta, amiért engedélyezték, hogy éles golyót töltsenek a fegyverbe, és már régóta ragaszkodik ahhoz, hogy nem ő a hibás a szörnyű balesetért. A western fegyverszakértőjét, Hannah Gutierrez-Reedet bizonyítékkal való visszaéléssel és gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolják. A nő ártatlannak vallotta magát, és jövőre kerül bíróság elé.

Halyna Hutchins operatőr a Rust forgatásán vesztette életét 2021 októberében Új-Mexikóban, miután Alec Baldwin egy jelenet gyakorlása közben felé fordított a fegyverét és az elsült. 

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek