Starity

Elhagyta Britney Spearst és munkája sincs Sam Asgharinak

2023. augusztus 29. 17:05   |   Szerző: Four

Britney exéről kiderült, hogy a válás bejelentése óta nincs semmilyen munkája.

hirdetés
Elhagyta Britney Spearst és munkája sincs Sam Asgharinak
Fotó: samasghari/Instagram

Se felesége, se munkája Britney Spears exének, Sam Asgharinak. A fitneszedzőből lett színésznek a Page Six informátora szerint a válás bejelentése óta nincs egyetlen futó projektje sem, és nem kapott újabb szerepajánlatokat a legutóbbiak óta. 

Munkanélküli. Jelenleg nincs egyetlen függőben lévő színészi munkája sem. Még mindig arra vár, hogy megtörténjen a nagy áttörés.  

Egyébként Aghari is a SAG-AFTRA, a hollywoodi művészek szakszervezetének tagja, amely 43 év után most először sztrájkol - így feltehetően ezért sem özönlenek most felé a szerepajánlatok. 

Úgy tudni, hogy a férfi pár héttel a sztrájk előtt fejezte be a "Grand Death Lotto" című, Paul Feig által rendezett vígjáték forgatását. Illetve kapott egy kisebb szerepet a "Special Ops: Lioness" című Paramount+-os sorozatban, amely júliusban debütált, de Sam szerencsétlenségére a vörös szőnyeges premier elmaradt a sztrájk miatt. 

Asghari arra sem számíthat, hogy hatalmas vagyonnal rendelkező exfelesége révén meggazdagszik: a menyegző előtt kötött házassági szerződésük vasszigorral védi Britney pénzét. Egyesek szerint ezért a férfi azzal próbálta fenyegetni Britney-t, hogy kínos információkat szivárogtat ki róla, ha nem tárgyalják újra a szerződést. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek