Starity

Jenna Ortega és Johnny Depp egy párt alkot? Meglepő pletyka kapott szárnyra

2023. szeptember 01. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Jenna Ortega tagadta a pletykákat, hogy a 40 évvel idősebb Johnny Deppel randevúzna.

hirdetés

A közelmúltban egy kissé meredek pletyka kezdet el terjedni Hollywoodban. Eszerint Jenna Ortega és Johnny Depp randevúzni kezdtek, miután együtt dolgoztak a Beetlejuice kettőn. A hatalmas korkülönbség ellenére kezdtek el keringeni a pletykák kettejükről. Végül Depp és Ortega is válaszolt a randevúzási hírre. 

Ez annyira nevetséges, hogy még nevetni sem tudok. Soha életemben nem találkoztam és nem dolgoztam Johnny Deppel. Kérem, hagyjátok abba a hazugságterjesztést, és hagyjotok minket békén

- írta Ortega az Instagramon. 

Depp helyett a képviselője reagált: 

Mr. Deppnek semmilyen személyes vagy szakmai kapcsolata nincs Ms. Ortegával. Soha nem találkozott vele, és nem is beszélt vele. Nem vesz részt semmilyen projektben vele, és nem is áll szándékában. Megdöbbent ezektől az alaptalan és rosszindulatú pletykáktól, amelyek célja, hogy ártsanak hírnevének és karrierjének.

A pletykák akkor kezdtek el terjedni, amikor Deuxmoi, a hírességek pletykáival foglalkozó Instagram oldal, azt állította, hogy Ortegát és Deppet együtt látták, valószínűleg Tim Burton Beetlejuice 2-jének forgatásán. A filmben egyébként régóta találgatják, hogy feltűnik-e Johnny Depp, de a megjelenését még nem erősítették meg. 

via Animated Times

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek