Starity

A legjobb kismama címlapok

2010. május 13. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mirror.co.uk weboldal összeállította az eddig megjelent tíz legjobb címlapot az áldott állapotban lévő, bájaikat felfedő sztár kismamákról.

hirdetés
A legjobb kismama címlapok

Az egész Demi Moore-ral indult. Ő volt ugyanis az első olyan híres kismama, aki állípotosan, meztelenül pózolt a Vanity Fair nevű magazin címlapján, 1991 augusztusában. Azóta rengeteg világsztár jelent meg hatalmas pocakkal az újságok borítóján. A legutóbbi pocakos pózoló nem más volt, mint a híres modell, Claudia Schiffer.

Várható volt, hogy a kép visszhangja nem lesz túl pozítiv. Míg sokan a szabadság szimbólumát látták benne, mások groteszknek és obszcénnak tartották Annie Leibovitz fotósorozatát, amelyen Demi bizony jóval több pucér bőrt mutatott, mint amennyihez a Vogue és Cosmopolitan nevű magazinok olvasói hozzászoktak... Moore címlapja után viszont szinte kötelezővé vált az állapotos hírességeknek a címlapon szerepelniük.
A színésznőt később olyan sztárok követték, mint Cindy Crawford, Britney Spears (Már több mint négy éve annak, hogy a szőke énekesnő a második fiával, Jayden Jamessel való várandóssága során ledobta a ruháit és meztelenül szerepelt a Harper's Bazaar magazin augusztusi, különleges számának címlapján. Fiai születése előtt több címlapon is szerepelt, nagy pocakjával.) vagy Monica Bellucci (szintén két pocakos címlapot is magáénak tudhat).

hirdetés

2008-ban valami mégis megváltozott: a terhes Halle Berry elegáns, fehér ruhakölteményben állt modellt az InStyle magazinnak, ezzel egy visszafogottabb, kevésbé kitárulkozó anyukát mutatott be az olvasóknak. Ebben az időben sokan úgy gondolták, a terhes- címlapok új generációja indul a képsorozattal. Nemrég viszont megjelent a német Vogue, (2010 Május) rajta a meztelenül és méretes pocakkal modellt álló Claudia Schiffer...

A toplista:

  1. Chanelle Hayes, 6 hónapos terhes / Closer
  2. Demi Moore, 1991. / Vanity Fair
  3. Cindy Crawford, 1999. / Magazine W
  4. Claudia Schiffer 2010. június / Vogue
  5. Britney Spears 2006. augusztus / Bazaar
  6. Christina Aguilera Enero 2008. / Marie Claire
  7. Monica Bellucci 2010. / Vanity Fair
  8. Myleene Klass 2007. augusztus / Glamour
  9. Eva Herzigova 2007. június / Vanity Fair
  10. Halle Berry 2006. február / InStyle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek