Starity

Újabb csapás érte Sandra Bullockot

2023. szeptember 07. 16:04   |   Szerző: SzilviD

A rajongók szerint A szív bajnokai című film hazugságon alapult, így Sandra Bullock nem érdemli meg az Oscar-díját.

hirdetés

Sandra Bullock mostanában különösen nehéz időszakot élt meg, miután elvesztette a szerelmét, Bryan Randallt. A hírek szerint az Oscar-díjas színésznő a mentális összeomlás szélén áll, miközben a közvélemény felháborodott a Michael Oherrel kapcsolatos dráma miatt.

A rajongók követelik, hogy Bullocktól vegyék el az Oscar-díját. Oher, a volt NFL-sztár, aki egy kemény gyerekkor után lett sikeres, azt állította, hogy nevelőszülei, Sean és Leigh Anne Tuohy, megtévesztették őt egy vagyonkezelési ügyben, és kizárták a 2009-ben, Bullock főszereplésével készült, A szív bajnokai című film nyereségéből. A Tuohy-k szerint pedig Oher megpróbálta őket 15 millió dollárral zsarolni, mielőtt beperelte volna őket.

A szív bajnokai cselekménye egy hajléktalan és traumatizált fiú körül forog, aki egy gondoskodó nő és családja segítségével focistává válik. Miután Oher nyilvánosságra hozta állításait, Bullock maga is a viták középpontjába került, mivel kiderült, hogy szerepe a filmben talán hazugságon alapul, és sokan úgy gondolták, hogy nem érdemli meg az Oscar-díjat, ha ez így van.

Oher azonban megvédte Bullockot:

Briliáns alakítást nyújtott. És ez nem kellene, hogy sérüljön olyasmi miatt, amihez semmi köze.

Ezenkívül elismerte azokat a személyes küzdelmeket, amelyekkel Bullock most néz szembe.

Bárcsak békén hagynák, mert... ő is saját nehézségein megy keresztül most, tudjátok, azzal a szerelmi veszteséggel, amit most átél. Nagy veszteségek érték.

Annak ellenére, hogy Oher védelmébe vette, Bullockhoz közeli forrás szerint elszomorítja a helyzet és nehezen viseli a történteket. Azok szerint, akik közel állnak hozzá, a szerelme elvesztése után alig volt ideje gyászolni, amikor a Tuohy-Oher vita berobbant az életébe.

via Radar Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek