Starity

Chanellel tért vissza Mihalik Enikő

2010. május 13. 16:04   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok ember hiányolta már a magyar topmodellt, hisz Enikő az utóbbi időben egy kicsit tényleg eltűnt a nyilvánosság elől, és a kifutóról is.

hirdetés
Chanellel tért vissza Mihalik Enikő

Ennek az az oka, hogy a magyar modell kivett egy kis pihenőt, amit már nagyon is megérdemelt, hiszen az utóbbi másfél évet kemény munkával töltötte.

Nos, Enikő összesen néhány hétig volt csak szabadságon, de máris hiányzott a rajongóinak. Kiderült, hogy a napokban születésnapját ünneplő magyar lány is ott volt a Chanel Resort kollekciójának St. Tropezban tartott exkluzív bemutatóján. Karl Lagerfeld jó szokásához híven most is megtervezte még a kollekció bemutatóját is, amely egy kellemes hangulatű tengerparti bárból indult, ahonnan a modellek aztán kisétáltak a tengerpartra.

Igen exkluzív és szokás szerint lenyűgöző volt a pár órás show, amelyre a Chanel ezúttal is igazi szupercsapatot hívott össze. Nem hiányozhatott Baptiste Giabiconi, Freja Beha, Abbey Lee Kershaw, a legfiatalabb Jagger-lány, Gerorgia May, Mihalik Enikő sem. Aki immár kipihenten, remek formában tért vissza a Chanel kifutójára. A magyar lány igazán remek hírekkel is szolgált, hiszen elmondta, hogy szerepelni fog az i-D magazin nyári számában, amelyben állítólag nem ő lesz az egyetlen magyar modell, hiszen a tavaszi számban is szereplő Srej Zsófi (aka Sophie Srej) is feltűnik majd.

Kiváncsian várjuk...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek