Starity

A virágbox egy különleges ajándék!

2023. szeptember 13. 16:04   |   

Nemrégiben kezdett el egyre közkedveltebbé válni egy újfajta ajándékozási mód, amikor nem pusztán vágott vagy cserepes virágot ajándékozunk, hanem azt egy díszdobozban küldjük el szerettünknek. A doboz rendkívül elegáns, így egy igazán impozáns ajándék születik a virág és a doboz együtteséből.

hirdetés
A virágbox egy különleges ajándék!

Nem csak születésnapra

Általában sokan csak névnapra vagy születésnapra szoktak virágot kapni, pedig milyen jólesne a hölgyeknek, ha az év különböző napjain is meglepnék őket A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat virágboxainak egyikével. Ráadásul a webáruház az ország minden területére szállít, Budapestre és vidékre egyaránt.

Hazánkban még nem igazán elterjedt, hogy virágcsokrokat küldjünk szeretteinknek, de szerencsére egyre többen választják az ajándékozásnak eme formáját, amikor a családtag vagy a barát, ismerős messze él tőlük. A különféle online virágküldő webáruházak jelentősége egyre nő, ami nem csoda, hiszen nincs olyan hölgy, aki ne örülne valamilyen ajándéknak, különösen ha az egy gyönyörű virágcsokor.

Legyen az ballagás, házassági évforduló, Valentin-nap vagy gratuláció a kismamának babája születésekor, a virág örök érvényű ajándék, és nem kötelező csak alkalomra adni.

A virágküldés hagyományai

Régóta tulajdonítanak valamilyen szerepet egyes virágoknak, így szokássá vált, hogy bizonyos virágokat milyen alkalomra küldenek, vagy mit jelképeznek. Van, aki hisz benne, és jelentőséget tulajdonít neki, van, akinek ez mellékes, hiszen mindenféle virágnak örül. Aki érdekesnek találja ezt a fajta megközelítést, érdemes utánaolvasni és annak megfelelően ajándékozni, mert ezzel is kifejezheti szeretetét.

Ajándékozáskor bizony könnyen előfordulhat a mai rohanó világunkban, hogy elfelejtkezünk a jeles ünnepekről. És érdekes módon ennek is pont a hölgyek nem szoktak örülni. A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálattal azonban gyorsan és biztonságban eljuttathatjuk a virágboxunkat a szerettünknek, aki a gyönyörű kompozíció láttán biztos el fogja felejteni a késedelmünket.

Kiegészítve ajándékcsomagokkal

Csodálatos meglepetés egy-egy virágdoboz, de még nagyobb öröm, ha sikerül meglepni kedvesünket, vagy más családtagunkat valamilyen alkalomhoz illő ajándékcsomaggal. A webáruházban több száz összeállítás között lehet válogatni, melyek számtalan kategóriába vannak rendezve. Lehet választani nemek, alkalmak vagy összetétel szerint is. Ha nem sikerül megtalálni a megfelelő kompozíciót, akkor sincs semmi gond, egyedileg is össze lehet állítani egy csomagot, egy ajándékdobozt kell választani hozzá, és mehetnek is bele a különleges gasztronómiai és kézműves termékek.

Fontos megemlíteni, hogy a virágcsokrok és boxok más helyről érkeznek, mint az ajándékcsomagok, nem egy szállításban küldi őket a webáruház, így eltérhet az érkezés ideje a két esetben, de ezt minden bizonnyal feledteti a dupla meglepetés hatalmas ereje. A cég a virágküldést már külföldre is vállalja, ha erre van igény, kérj külön ajánlatot!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek