Starity

Sarah Jessica Parker minőségi ruhákat árul

2010. december 11. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szex és New York sztárja elárulta, hogy ő bizony tesz azért, hogy márkája minőségi legyen, de megérje a pénzét.

hirdetés
Sarah Jessica Parker minőségi ruhákat árul

Sarah Jessica Parkert az egyik legjobban öltözött sztárként tartják számon, ettől fogva szinte kötelességének érzi, hogy gyönyörű ruhákkal ajándékozza meg divatmárkája, az label Halston vásárlóit. 

A Szex és New York című sorozatban a Carrie Bradshaw-ként elhíresült színésznő elárulta: „Az emberek nagyon jók hozzám Carrie miatt, ami nagyon kedves tőlük. De nem hinném, hogy emiatt hátradőlhetek. Sokkal többel tartozom a nőknek, éppen ezért egy rosszul megvarrt ruha nem elfogadható. Ha képes valaki akár 400 dollárt áldozni egy ruhára, mert abban úgy érzi magát, mint én, akkor tartozom neki valamivel a pénzéért.” 

A 45 éves sztár azt is elárulta, hogy a munkája terén meg van elégedve magával: „Nemcsak kirándulok. Egészen a legkisebb részletekig belemerülök a munkába. Nem mindig tudom megmondani, hogy egy-egy anyag pontosan milyen összetételű, de beletanulok.” 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek