Starity

Nick Jonast megdobták a színpadon

2023. szeptember 15. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Nick Jonast több tárggyal is megdobálták a Jonas Brothers koncertjén a rajongók. Szerencsére, most nem okoztak sérülést.

hirdetés

Nick Jonas egészen jól kezelte, hogy tárgyakat dobáltak fel hozzá a rajongók a Jonas Brothers legutóbbi fellépése alatt. Az énekes a turnéja közepén van testvéreivel, Joe-val és Kevinnel.

Egy online videón látszik, hogy a felsőtestén találják el, miközben a banda a Rollercoaster című dalát adja elő. Egy másik tárgy, ami egy karkötőnek tűnik, a feje fölött repül el.

Nick Jonas nyugodtan reagált, és hamar leállította a közönséget. A rövid klipben Nick mindkét tárgyat megpróbálta elkapni. Az első dobásnál nevetett, mielőtt látszólag a rajongóra nézett volna a tömegben.

Miután egy második tárgyat is hozzávágtak, kinyújtotta a kezét, és azt mondta a tömegnek, hogy "állj". Majd azonnal elmosolyodott, és profi módon visszatért az előadásához.

Persze nem ő az egyetlen előadó, akit megdobáltak. Bebe Rexha kevésbé volt szerencsés a nyár elején, és kórházba kellett szállítani, miután egy telefonnal arcon vágták. De sérült már meg a színpadon Ava Max és Kelsea Ballerini is. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek