Starity

Mamma Mia 3: Meryl Streep szerint kétféle módon is vissza lehetne hozni Donna karakterét

2023. szeptember 15. 20:08   |   Szerző: Four

A színésznő alakította az első film egyik főszereplőjét, kiderült, hogy akarja visszahozni Donnát.

hirdetés

Meryl Streep boldogan visszatérne a Mamma Mia! harmadik részébe, ám a karakterét, Donnát a filmsorozat második részéből kiírták azzal az indokkal, hogy elhunyt. 

Streep szerint azonban ez nem feltétlen akadályozza meg azt, hogy újra a szereplő bőrébe bújjon:

Mondtam Judynak [Judy Craymer producer], hogy ha valahogy képes feléleszteni Donnát, én bármiben benne vagyok. Vagy lehetne úgy, mint a szappanoperákban: Donna visszatér és elárulja, hogy valójában az ikertestvére halt meg. 

Craymernek más javaslatai voltak:

Azt továbbra sem tudjuk, hogy vajon mi történt Donna Lily James-verziójával a köztes években. Vagy hogy mi történt Donna és Sam között az első film után. 

- így tehát lehetséges, hogy előzményfilmnek örülhetnek majd a rajongók. 

Amanda Seyfried, a Streep lányát alakító színésznő kijelentette, hogy bár mindannyian benne lennének a folytatásban, sajnos a dolog az anyagiakon áll vagy bukik:

Utálom ezt mondani, mert a Mamma Mia 3-at ingyen is megcsinálnám - persze, hogy bevállalnám - de sajnos ez nem az a szakma, ahol így működnek a dolgok. Azt érzem, hogy a harmadik film valami olyan hülyeségen fog elbukni, hogy a Universal hajlandó lesz-e pénzt szánni rá. 

Gary Goetzman producer optimistábban látja a helyzetet: 

A második film esetében ugyanezen mentünk keresztül - eleinte mindenki hezitált, aztán megjött a nagy ötlet. Elkezdődtek a párbeszédek, és úgy tűnik, mindegyik színész bármit megadna azért, hogy újra jelmezbe bújhasson. Szóval azt gondolom, ez meg fog történni. 

- mondta.

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek