Starity

Súlyos vádak érték Russell Brandet - leleplező műsort készítettek róla

2023. szeptember 16. 12:12   |   Szerző: SzilviD

A múlt éjjel Russell Brand YouTube csatornájára töltött fel egy videót, amiben visszautasítja a "súlyos bűncselekményekre vonatkozó komoly vádakat". A 48 éves sztár elmondta, hogy bár a showbiznisz világában régen túlzottan is nyitott volt szexuálisan, a kapcsolatai mindig "abszolút konszenzuson" alapultak.

hirdetés

Russell Brand elmagyarázta, hogy egy "mainstream média cég" és egy újság is megkereste őt "nagyon súlyos vádakkal", amiket ő "visszautasít". Mindez azután érkezett, hogy felmerült a pletyka, miszerint a Channel 4 műsora, a Dispatches "egy ismert személy rossz viselkedését hozza nyilvánosságra". Russell Brand azonban megelőzte a műsort, és a YouTube csatornáján, amelynek több mint 6 millió követője van, világossá tette az álláspontját.

Brand így fogalmazott:

Két rendkívül zavarba ejtő levelet kaptam - egyet postai úton és egy e-mailt - az egyik egy mainstream TV részéről, a másik egy újság részéről, amelyekben számos rendkívül súlyos és agresszív támadást sorolnak fel, valamint néhány hülyeséget...

A közel három perces videóban később így folytatta:

Ezen elképesztő, szinte barokk körmondatokban leírt támadások sorozata között vannak olyan súlyos vádak is, amelyeket teljes mértékben visszautasítok. Ezek a vádak azokra az időkre vonatkoznak, amikor a mainstream média részese voltam, amikor folyamatosan újságokban szerepeltem és filmekben játszottam. Ahogy könyveimben is részletesen írtam, nagyon nagyon nyitott voltam szexuálisan. De ezen korszak alatt létrejött kapcsolataim mindig abszolút egyetértésen alapultak.

Brand hozzátette:

Már akkor is átlátható voltam, majdnem túlságosan is az, és most is az vagyok. És azt látni, hogy az átláthatóság valami bűnössé alakul, amit teljesen visszautasítok, arra késztet, hogy elgondolkodjak, »Van-e más célja ennek?«

Brand az utóbbi években kicsit visszavonult a mainstream médiából, miután letelepedett feleségével, Laura Gallacherrel. 2017-ben házasodtak össze, és két közös gyermeket nevelnek, miközben Gallacher a harmadik gyermeküket várja. 

via OK

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek