Starity

A Stranger Things készítői szerint elképesztő, filmszerű élmény lesz a záróévad

2023. szeptember 17. 00:12   |   Szerző: Four

A népszerű sorozat alkotói szerint hihetetlen élményben lesz része a rajongóknak.

hirdetés

Bár a Stranger Things ötödik évadának forgatása jelenleg szünetel a hollywoodi írói sztrájk miatt - a készítők szerint felejthetetlen, filmszerű élményben lesz részük a rajongóknak, ha elkészül a produkció. 

Óriási, moziélményt nyújtó történetmesélés lesz, amelyet történetesen sorozatnak hívnak. A Stranger Things ötödik évada ugyanolyan grandiózus lesz, mint egy hollywoodi nagyfilm. 

- mesélte Shawn Levy producer. 

A szereplők ugyanilyen lelkesedéssel várják az ötödik évadot, ugyanakkor sokan bevallották, úgy érzik, épp itt az ideje búcsúzni a netflixes sorozattól. 

Úgy érzem, épp itt az ideje. Nem lesz könnyű a befejezés. Úgy értem, az egész karrieremet ennek a műsornak köszönhetem, és minden lehetőség, amelyet azóta kaptam, a sorozat miatt volt. 

- mesélte a Steve-et alakító Joe Keery

David Harbour hasonló gondolatokat fogalmazott meg:

A vicces az, hogy amikor elkezdtem a sorozatot, azt akartam, hogy sose érjen véget. Ezért is imádom. Szerintem nagyszerű sorozat, még akkor is ezt gondolnám, ha nem szerepelnék benne. Most, hogy majdnem kilenc éve forgattuk az első évadot, úgy érzem, itt az ideje a lezárásnak. 

- mondta.

Millie Bobby Brown egyenesen kijelentette, késznek érzi magát a búcsúzásra:

Úgy érzem, készen állok. Hatalmas szerepet játszott a sorozat az életemben, de ez olyan, mint a ballagás, mint a középiskola utolsó éve. Készen állsz, hogy kibontakozz, és hálás vagy az együtt töltött időért, de eljött az ideje annak, hogy a saját üzeneted közvetítsd, és hogy a saját életed éld. 

- mesélte. 

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek