Starity

Fontos szereplőt írtak ki a Wednesday második évadából

2023. szeptember 18. 11:11   |   Szerző: SzilviD

Egy forrás szerint Percy Hynes White nem tér vissza Xavier Thorpe szerepében a Wednesday második évadában, miután szexuális zaklatással kapcsolatos vádak érték.

hirdetés
Fontos szereplőt írtak ki a Wednesday második évadából
Fotó: Netflix / Wednesday

Percy Hynes White-ot kiírták a Netflix sorozatából, a Wednesday-ből, kilenc hónappal azután, hogy egy torontói bulin egy nő szexuális zaklatásával vádolták. A 22 éves kanadai színész Xavier Thorpe-ot alakította az Addams Family spin-offjában. Egy a családjához közel álló forrás megerősítette a hírt.

A vádakat ellene egy névtelen közösségimédia-felhasználó tette közzé január 18-án, mára törölt Twitter-üzenetben. Azt állította, hogy a színész szexuálisan bántalmazta őt egy általa rendezett partin, és azzal vádolta, hogy azzal a szándékkal rendezte a bulit, hogy a nőket annyira leitatja, hogy rávegye őket a szexre.

Percy tisztelettudó, kegyes, tehetséges színész, igazi profi. Mindenkivel csalhatatlanul udvarias, beleértve a stábot és a rajongóit is, akiknek többsége hűséges hozzá, ahogy azt kell

- mondta a bennfentes.

A Netflix számára szégyen, hogy kihagyja őt a sorozatból. Ez csak hamis pletyka volt. Ez egyszerűen nem helyes.

A Netflix azt állítja, hogy a Hollywoodot most sújtó sztrájkok miatt még nem született döntés a szereposztásról.

Pecy Hynes White és szülei, akik mindketten színészek és írók, határozottan tagadták az állításokat, White pedig egy júniusi Instagram-posztban "lejárató kampánynak" nevezte azokat.

Az év elején valaki, akivel soha nem találkoztam, lejárató kampányt indított ellenem az interneten.

Hozzátette, hogy egy barátját áldozatként keverték bele, aki próbálta tisztázni a vádakat, de nem figyeltek rá. A barátait és a családját pedig megfenyegették a szerinte hamis vádak miatt.

Ezek az alaptalan, káros állítások bizalmatlanságot keltenek az áldozatokkal szemben. Nagyon elszomorító tudni, hogy ez a lejáratás felzaklatta az embereket.

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek