Starity

Leonardo DiCaprio áttér a zsidó vallásra

2010. december 11. 22:10   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hollywoodi sztár hajlandó áttérni a zsidó vallásra, hogy barátnője, Bar Refaeli vallásának hagyományai szerint vehesse őt feleségül.

hirdetés
Leonardo DiCaprio áttér a zsidó vallásra

Leonardo DiCaprio, a Titanic szépfiúja csak bizonyos feltételek teljesítése mellett vezetheti oltár elé modell barátnőjét, Bar Refaelit. Ha Leo nősülési szándékai komolyak, akkor bizony nem kis döntést kell meghozni, mivel Bar izraeli származású, a színésznek át kell térnie a zsidó vallás hagyományai szerint.

A pár 2005 óta van együtt, és a színész már néhány ünnepet kedvese családjánál töltött, vagyis személyesen is ismeri párja családját; az apósjelölt mégsem enyhült meg, és nem hajlandó változtatni vallása hagyományain. Bar édesapja mélyen gyakorolja a vallását, ezért ragaszkodik bizonyos feltételekhez.

„Az tény, hogy a lányom már felnőtt nő, de bizonyos kérdésekben ragaszkodom apai jogaimhoz. A vallás pedig ezek közé tartozik! Csak zsidó férfihez adom hozzá! Ha Leonardo nem hajlandó felvenni a mi hitünket, akkor nem lesz esküvő, erről kezeskedem” – mondta a modell édesapja.

Ám úgy tűnik, hogy a híres színész hajlandó erre az áldozatra szerelme kedvéért, és áttér a júdaizmusra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek