Starity

Chris Rockot annyira megviselte Will Smith pofonja, hogy kezelésre volt szüksége

2023. szeptember 19. 20:08   |   Szerző: SzilviD

Leslie Jones felfedte, hogy Chris Rock mennyire rosszul viselte Will Smith pofonját az Oscaron, utána tanácsadásra is ment.

hirdetés

A 2022-es Oscar-gálán Chris Rockot Will Smith pofon vágta, miután viccet csinált Jada Pinkett Smithből és a kopaszságából. Egy új interjúban Leslie Jones - aki a 90-es évek óta közeli barátságot ápol Rockkal - elárulta, hogy a nagy nyilvánosságot kapott incidens "nagyon megviselte" Rockot.

Ez kib*szott megalázó volt. Tényleg hatással volt rá. Az embereknek meg kell érteniük, hogy a lányai, a szülei látták ezt. El kellett mennie a lányaival együtt tanácsadásra

- mondta a People-nek.

Jones nem volt ott az Oscar-gálán aznap este, de bevallotta, hogy otthon a tévében látva az esetet feldühítette. Utána azt mondta Rocknak:

Azt kérdeztem: 'Chris, amikor felállt, miért nem futottál el?'. Én rohangáltam volna a színpadon, hogy 'Will, nyugodj meg. Jada, hívd vissza a férjed!'

Jones azt is kritizálta, ahogy Smith a pofon után viselkedett.

Még mindig rendbe hozhatta volna

- mondta Smithről, aki a ceremónia későbbi részében visszatért a színpadra, hogy átvegye a legjobb színésznek járó díjat a Richárd királyban nyújtott alakításáért.

A helyében azt mondta volna:

Nem kellett volna ezt tennem. Hívd ide Chris-t. Nem tudom most átvenni az Oscart, mert ezt k*rvára nem kellett volna.

via Just Jared

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek