Starity

Emma Roberts transzfób? Egy korábbi munkatársa vádolta meg

2023. szeptember 20. 22:10   |   Szerző: SzilviD

Emma Robertset transzfóbiával vádolta egyik színésztársa, aki az American Horror Story című sorozatban dolgozott együtt vele.

hirdetés

Új botrány van kibontakozóban, ezúttal az American Horror Story sorozat szereplői között. Angelica Ross, aki transznemű, megvádolta a munkatársát, Emma Robertset, hogy transzfób viselkedést tanúsított a sorozat egyik jelenetének forgatásakor. Az esetről egy Instagram Live-ban számolt be.

Angelica Ross elmondása szerint az eset 2019-ben történt a sorozat forgatásán, amikor ő és Emma Roberts együtt dolgoztak. A beszámolója szerint az eset közben Roberts vicceskedni próbált, de a humor helyett megbántotta őt.

Ross elmesélte, hogy egy tükör előtt beszélgetett a színésznővel, amikor Roberts hirtelen azt mondta, hogy "John, Angelica rosszindulatú", Ross hozzátette, hogy tudja, nem gondolta komolyan. John J. Gray rendező ezután arra kérte őket, menjenek vissza dolgozni: 

Rendben, hölgyeim, elég. Menjünk vissza dolgozni

- mondta Gray, majd Roberts állítólag azt kérdezte: 

Nem úgy értetted, hogy hölgyem?

Angelica Ross nagyon dühös volt az eset miatt, de inkább nem szólt semmit, mert attól tartott, hogy a következmények őt fogják érinteni, ahogyan másoknál is történt, akik kritizálták Roberts viselkedését.

A két színésznő azóta sem beszélt, pedig közös jelenetekben kellett szerepelniük. Ross azt mondta, hogy Roberts érezte a feszültséget kettejük között, amiről próbált vele beszélni, de Ross nem volt rá hajlandó.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek