Starity

Névtábla – hogy minden rendezett és átlátható legyen

2023. szeptember 19. 13:01   |   

Minden olyan vállalkozás, ahol több irodában dolgoznak a munkavállalók, egyik legnagyobb nyűgje, amikor az ügyfelek vagy a partnerek nem találják meg azt az irodát és/vagy azt a személyt, akivel találkozójuk van.

hirdetés
Névtábla – hogy minden rendezett és átlátható legyen

Gondoljunk csak bele abba, hogy mennyi időt el tudunk vesztegetni azzal, ha embereknek adunk útmutatást, és mennyi időt veszünk el a látogatóktól azzal, hogy üres folyosókon bolyonganak. Ha szeretnénk ennek elejét venni, akkor érdemes a mai írásunkat elolvasni!

Profil névtábla – a legletisztultabb design

A Reklámeszköz.hu plakátkeretei között megtalálható Profil névtábla az egyik legnépszerűbb újdonság a reklámeszközöket forgalmazó és gyártó cég kínálatában. 

Akár ajtóra, akár falra is szerelhető ez a névtábla, ami csupán egyetlen alumínium profilból áll, ezért a szürkés színvilág lesz az adott. Az egyszerűségét az adja, hogy nincs rajta végzáró, csupán egy plexi előlap gondoskodik arról, hogy a nyomaton lévő információ minél tovább ép és sértetlen maradjon. 

Ez a változat kétféle szélességben, valamint háromféle magasságban kapható, bár összességében az mondható el róla, hogy nem túl nagy méretekkel rendelkezik, ellenben rendkívül elegáns. Mind az egyszínűsége, mind pedig a klasszikusan egyszerű felépítése hozzájárul ahhoz, hogy rendkívül ízléses és dekoratív megoldást vonultasson fel a nevek és titulusok megjelenítésére.

Más típusú névtáblák közül is lehet választani!

Persze több megoldás is létezik, így az alábbi két névtábla szintén a rendelkezésünkre áll:

  • A klasszikus Fali névtábla szintén ragasztható, a lenyomat benne azonba íves, így domború hatást érhetünk el vele. Fekete műanyag végzárókkal rendelkezik, a nyomatot plexilap védi, és szintén több méretben kapható ez az alumínium profilból készült kis reklámeszköz.

  • Az Ajtó névtábla a ragasztás mellett akár fúrással is felszerelhető. Szintén rendelkezik kétoldalt kipattintható profillal, amely nyitása után a plexilap könnyen levehető. Eztán a nyomatot csak bele kell helyezni. Az A4, A5, A6-os szabványméretekből lehet választani.

Ha mégis úgy érezzük, hogy ezek a táblák túlságosan kis felületet adnak, és többet szeretnénk, akkor mindenképpen érdemes a plakátkeretek között szétnézni, hiszen tulajdonképpen ugyanazt tudják, mint a névtáblák - csak nagyobb méretben is akár.

Adjunk meg minél több információt!

Általánosan igaz, hogy minél több információt bocsátunk az emberek rendelkezésére, annál kevesebb úgymond “felesleges” kérdést kapunk. Ilyen többek között az iroda szobaszáma, az ott dolgozó emberek neve, titulusa.

Ha ezekről a Reklámeszköz.hu névtáblái segítségével gondoskodunk, akkor egészen biztosan gördülékenyebben fog tudni zajlani a napi ügymenet, munkatársaink zavartalanul és ezáltal hatékonyabban fognak tudni dolgozni, így produktívabbak lesznek, ügyfeleink és partnereink pedig elégedettebbek!

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

reklám névjegy pr
hirdetés

Ajánlott cikkek