Starity

Jordin Sparks parfümje díjat nyert

2010. december 12. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes-színésznő első parfümje nagyon kedvelt termékké nőtte ki magát a piacon. Tömegével vásárolják az emberek az édes illatot.

hirdetés
Jordin Sparks parfümje díjat nyert

Jordin Sparks platinadíjas énekesnő első, Because of You-ra keresztelt illata 2010. december 9-én jelent meg, és alig egy hónap alatt az egyik legkeresettebb parfüm lett. Ennek örömére jelölték a Women’s Wear Daily 2010 Beauty Biz Award díjátadó Best Executed Launch Strategy (Legjobban értékesített debütáló termék) kategóriában. 

Ezt elősegítette, hogy a termék ára meglehetősen alacsony volt a rajongók nagy örömére, mindössze 15 dollár, azaz 3000 forint. 

Ezriel Polatsek ügyvezető igazgató így nyilatkozott: „Nagyon megtisztel minket ez a díj. Köszönjük Jordin Sparksnak is az együttműködést, ami mókás volt, és nagyon eredményes vége lett.”

A vásárolók többségét természetesen az énekesnő fiatal rajongói teszik ki, akiknél mindennapos a parfümhasználat, ráadásul most már kedvencük nevével jelzett üvegcsét tarthatnak a kezükben.

Az illat még csak huszonhat államban kapható. Hozzánk legközelebb Ausztriában lehet megvásárolni a Dots oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek