Starity

Brian Austin Green kitálalt az exeiről: podcastben mesélt Megan Foxról és Vanessa Marcilról

2023. szeptember 25. 15:03   |   Szerző: Four

A színész a saját podcastjében vallott arról, milyen Foxszal nevelni a gyerekeiket.

hirdetés

Brian Austin Green az exeiről mesélt "Old ish" című podcasjtében, amelyben menyasszonyával, Sharna Burgesszel illetve Randy Spellinggel beszélgetett. 

A színész a Page Sixnek bevallotta, hogy avolt párjaival közös gyerekei neveléséről szóló részt megelőzően nem kért engedélyt az ebben a témában elég privát Megan Foxtól illetve Vanessa Marciltól:

Nem, nem. Megant a podcast után kerestem fel. Azt írtam neki egy üzenetben, hogy "helló, tudatni szeretném veled, hogy a gyerekeink neveléséről beszéltem a podcastben, sajnálom, ha nem akartad. 

Az 50 éves Green a magazinnak elárulta, hogy próbálta pozitív hangnemben megtárgyalni ezt a témát, hogy segítségére legyen azoknak, aki hasonló cipőben járnak. 

Nem akarunk senkit sem kicikizni. Mi hárman próbálunk a lehető legkomolyabban felelősséget vállalni az életünkért. Szóval nem azért ülünk itt, hogy ujjal mutogassunk valakire vagy belemenjünk a személyes sztorijainkba. Inkább általánosságban szeretnénk beszélni. 

- mondta. 

Green a maga részéről arról számolt be, milyen egy mozaikcsaládban élni a nyilvánosság előtt. (Vanessa Marciltól egy fia született, a 21 éves Kassius, Megan Foxtól három gyermeke született, a 10 éves Noah, a 9 éves Bodhi és a 7 éves Journey, Sharna Burgesstől pedig szintén egy fia született az egyéves Zane.)

Elég zökkenőmentesen neveljük együtt a gyerekeinket. Ha szükség van rá, akkor nagyon jól kommunikálunk, nyitottak vagyunk, nem veszünk a szívünkre dolgokat. Az az én célom és az övé is, hogy a gyerekek a lehető legegészségesebb környezetben nőjenek fel.

- mesélte Meganről, és hozzátette, szerencsésnek érzi magát, hogy jó kapcsolatot ápol exével. 

Szerencsések vagyunk, mert nagyszerű a kapcsolatunk. Szerintem nagyon fontos, hogy ez szerepel a fontossági sorrend élén: hogy tudjunk kommunikálni és jól érezzük magunkat. 

- tette hozzá Sharna.

Green szerint a másik exével, Vanessa Marcillal "már sokkal nehezebb a helyzet", mert Marcil azt állítja, egyedül nevelte fel Kassiust, miután Green kizárta őket az életéből mikor egy betegséből gyógyult fel.

Minden egyes kanyarban akadályokba ütköztünk Vanessával. Nagyon sokat jelentett volna, ha Vanessa úgy dönt, hogy "hé, amíg te ezzel a nehézséggel küzdesz, gondoskodom róla, hogy a fiad elmehessen a házadba és láthasson téged." Ez nagyon megváltoztatta volna a helyzetet. De nem ez történt. 

- mesélte a színész. 

Green 1999 és 2003 között volt együtt Marcillal, 2010-től 2020-ig Fox párja volt és 2020-ban jött össze Sharna Burgesszel. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek