Starity

Álomesküvőn fogadott örök hűséget szerelmének a Downton Abbey sztárja - fotók!

2023. szeptember 25. 19:07   |   Szerző: Four

Michelle Dockery a hétvégén ment feleségül kedveséhez, Jasper Waller-Bridge-hez.

hirdetés

Férjhez ment a Downton Abbey sztárja! Michelle Dockery a hétvégén Londonban fogadott örök hűséget Jasper Waller-Bridge producernek. 

Dockery a Page Six szerint egy fehér, szatén Emilia Wickstead kreációban vonult oltár elé, és számos sorozatbeli kollégája vele együtt örült a nagy napon. Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Jim Carter, Joanna Froggatt, Lesley Nicol, Imelda Staunton, Allen Leech, Laura Carmichael és Lily James is a meghívottak között volt, emellett a Downton Abbey kreátora, Julian Fellowes is gratulált az ifjú párnak. 

A 41 éves színésznő és 35 éves szerelme tavaly januárban jelentette be, hogy jegyben járnak. Dockery korábban John Dineen menyasszonya volt, ám a férfi tragikusan fiatalon, 34 éves korában elhunyt rákban, 2015-ben. 

Jegyben jártunk, és a szívemben házasok voltunk, tehát özvegynek tekintem magam. Nincsenek rá szavak, hogy milyen érzés volt... Soha életemben nem köteleződtem el senki iránt olyan komolyan, mint iránta. Szóval arra az időre minden leállt. A munka, minden... A munkám nem számított. Hirtelen onkológus szakértő lesz belőled. Ez lesz a világod, és persze ez volt az elsőszámú dolog az életemben. 

- mesélt a szörnyű időszakról a színésznő. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek